© The Daily Fashion Inspiration 2017-2023. Powered by Blogger.

Search This Blog

The Body Edition Oriflame (Recenzie creme pentru corp)

by - April 23, 2023


crema pentru corp the body edition oriflame recenzie

Oriflame a lansat noua gama cu creme pentru ingrijirea corpului The Body Edition. Sunt eficiente? Ce ingrediente au? Afla parerea mea in recenzia de azi, dupa 2 saptamani de testare.


GAMA THE BODY EDITION ORIFLAME

Gama The Body Edition este conceputa pentru a reduce celulita vizibila, a uniformiza pielea si a da un aspect mai ferm. Ea contine urmatoarele produse:
  • Gel anticelulitic The Body Edition
  • Exfoliant pentru corp
  • Gel-crema pentru fermitate
  • Aparat de masaj anticelulitic

GEL ANTICELULITIC THE BODY EDITION

Gelul se gaseste in format de 150 ml. Acesta are Niamicida (o forma solubila de vitamina B3, un nutrient esential) si Alge rosii. Textura sa este usoara si se absoarbe bine in piele, fara sa lase o pelicula lipicioasa. Am observat ca in timp, alaturi de aparatul de masaj, ajuta la diminuarea celulitei vizibile. Grasimea este uniformizata iar pielea arata mai tonifiata. Pentru a pastra rezultatele, este nevoie de o rutina regulata. De asemenea, rezultatele sunt mai bune daca in paralel se aplica o dieta sanatoasa si se face si miscare.

Gelul se poate aplica pe zonele unde aveti celulita, pe pielea curata. De doua ori pe saptamana, inainte de acest pas, exfoliez pielea cu Exfoliantul pentru corp The Body Edition de la Oriflame, despre care o sa va vorbesc mai pe larg mai jos.




EXFOLIANT PENTRU CORP THE BODY EDITION ORIFLAME

Exfoliantul pentru corp din aceasta gama este un pas important, continand doua tipuri de exfolianti: mecanici precum particulele de piatra ponce si coaja de migdale, si acizi precum cel glicolic. In format de 150 ml, il aplic de doua ori pe saptamana pe pielea corpului, umeda, apoi masez delicat. Pasul urmator e sa il clatesc cu apa calda din abundenta si sa aplic gelul anticelulitic pe muschii fesieri si gelul de fermitate pe coapse si abdomen. 

Am observat ca imi lasa pielea fina, efectul sau de exfoliere ajutand si la prevenirea iritatiilor intre epilari daca il folosesc si pe picioare. Aici ma refer mai exact la diminuarea firelor crescute in piele.





GEL-CREMA PENTRU FERMITATE THE BODY EDITION


Ca si gelul precedent, vine intr-un ambalaj de 150 ml. Are un parfum floral placut si o textura lejera. Se aplica o data pe zi, pe pielea curata. Imi place sa il masez cu miscari circulare pe coapse si abdomen. Ca ingredient principal, contine Acid Hialuronic, care hidrateaza pielea in mod eficient. 



APARAT DE MASAJ ANTICELULITIC

Un accesoriu important pentru aceasta rutina de ingrijire a corpului este aparatul manual de masaj anticelulitic. Il folosesc zilnic, cu miscari delicate, pe coapse, fese si solduri, impreuna cu gelul anticelulitic. Sporeste eficacitatea produsului si ajuta la aspectul mai uniform la grasimii de sub piele. Datorita marimii sale potrivite, este usor de folosit si de transportat si in calatorii. 





Per total, consider Gama The Body Edition de la Oriflame una eficienta, atata timp cat rutina este respectata in mod regulat. Pretul este unul bun, ambalajele arata modern iar ingredientele sunt bine alese. Alt plus este faptul ca nu exista foarte multe produse in gama care creea confuzie, ci sunt cateva specializate. Astfel rutina se poate realiza doar in cativa pasi simpli.

Daca aveti intrebari, imi puteti scrie cu drag pe social media sau pe email la emailrosewebsite@gmail.com. Gama se gaseste la https://ro.oriflame.com/brands/the-body-edition



You May Also Like

3 comments

  1. Super recenzia. Mult mai aprofundat decat un tiktok de 10 secunde.

    ReplyDelete
  2. Wow, ce produse interesante!!!! Nu stiam de lansare, dar chiar ma tenteaza sa le cumpar.

    ReplyDelete
  3. Tocmai ce am comandat si eu rutina datorita tie!

    ReplyDelete