© The Daily Fashion Inspiration 2017-2023. Powered by Blogger.

Search This Blog

PEPE JEANS COCKTAIL EDITION (RECENZIE PARFUMURI)

by - June 20, 2023


Ti-ai imaginat vreodata o colectie de parfumuri inspirate de bauturile verii? Parfumuri in forme de cocktailuri, cu note interesante si estivale, perfecte pentru vremea calda sau pentru zilele in care iti e dor de vara? Astazi iti prezint o astfel de colectie, parfumurile Cocktail Edition de la Pepe Jeans London.

Lansata in 2019, Cocktail Edition propune doua parfumuri, unul pentru barbati si unul pentru femei. Pe ce note se bazeaza? Ce inspira? In recenzia urmatoare o sa afli pareri alaturi de toate aceste informatii, impreuna cu fotografiile mele artistice.


PEPE JEANS COCKTAIL EDITION – PARFUM PENTRU EL




Imagineaza-ti o zi calda de vara, dar nu torida, perfecta pentru o limonada rece cu lamaie. Iata si plaja, in care bate usor briza racoroasa printre umbrele copacilor de la margine. Apa este curata, limpede, doar o alga de un verde inchis intens mai coloreaza peisajul albastru …




Acesta este cadrul pe care mi-l inspira Cocktail Edition for Him, varianta masculina a parfumului. Design-ul sau interesant, sub forma de shaker de cocktailuri ascunde note intr-o combinatie indrazneata. Imbracata in grefa si ghimbir in notele de varf, mireasma sa continua cu Yuzu si Cardamom in cele de mijloc, in timp ce notele lemnoase cuprind baza. Yuzu este un fruct asiatic care creste mai ales in Japonia si care ofera note citrate parfumurilor, fara sa fie la fel de puternic ca si portocala sau grefa.




Apa de parfum de la Pepe Jeans London reuseste sa fie un produs citric spre lemnos, masculin dar in acelasi timp proaspat. Il recomand pentru purtat ziua, pretandu-se pentru toate anotimpurile, mai ales cele calde. Rezistenta lui depinde de PH-ul fiecaruia, insa in general am observat ca rezista cateva ore, ca idee de cadou fiind potrivit pentru barbatii care nu vor un parfum prea greoi.

PEPE JEANS COCKTAIL EDITION – PARFUM PENTRU EA



Pe aceeasi plaja, se zareste un bar micut. Pahare colorate in nuante de galben, portocaliu si rosu tin in ele Tequila Sunrise. Gustul fresh de suc de portocale se imbina cu taria tequilei. Soarele apune incet, colorand cerul aprins, in timp ce relaxarea de week-end se simte. Aceasta este atmosfera sugerata de notele parfumului Cocktail Edition for Her, varianta feminina din colectia Pepe Jeans London.

Notele sale de varf sunt de ananas, zmeura, afine si Cassis. Acesta din urma ofera o mireasma de fructe de padure cu o latura cedrata. Notele de mijloc sunt Floarea de Tiare si Floarea de lamaie, cele de baza fiind moscul, lemnul de Santal si Ambra. Per ansamblu, parfumul Pepe Jeans London Cocktail Edition pentru Ea este unul dulce, care persista 1-2 ore pe piele. Este recomandat pe timpul zilei, mai ales in anotimpurile calde.



Design-ul sticlei este similar cu cel al unui pahar, imitand vizual cocktailul Tequila Sunrise. Sticla parfumului feminin completeaza shakerul din design-ul masculin, in tematica de cocktailuri.




Parfumurile din colectia Pepe Jeans Cocktail Edition vin ca o optiune dulce, la preturi accesibile. Ele se gasesc in magazinele fizice Marionnaud, si in website-ul lor in linkurile de mai jos. Le recomand pentru anotimpurile calde, dar si pentru zilele reci de iarna cand vrem sa ne amintim de vara.

You May Also Like

0 comments