© The Daily Fashion Inspiration 2017-2023. Powered by Blogger.

Search This Blog

HYDRA VÉGÉTAL YVES ROCHER (RECENZIE GAMA + RUTINA DE HIDRATARE)

by - August 27, 2021

Ce ingrediente active are gama Hydra Végétal de la Yves Rocher? Este eficienta? Ce creme contine in colectie? Afla raspunsul la intrebari si alte informatii interesante, in recenzia de astazi. In plus, iti dezvalui rutina mea de hidratare cu gama Hydra Végétal.

Hydra Vegetal Yves Rocher Recenzie Gama

YVES ROCHER HYDRA VÉGÉTAL

Asa cum ne-a obisnuit, Yves Rocher propune clientelor game de cosmetice bazate pe ingrediente de origine naturala, pentru diferite necesitati ale tenului. Daca imi citesti blogul de multa vreme, stii deja ca este unul dintre brandurile mele de suflet, fiind utilizatoarea in timp a multor colectii de cosmetice apartinand marcii franceze. Astazi vreau sa iti spun mai multe informatii interesante despre gama Hydra Végétal. Ea contine:

  • Crema hidratanta FPS 20
  • Ser lichid ultra-hidratant
  • Crema pentru hidratare intensa 48 de ore
  • Gel-crema pentru hidratare intensa 48 de ore (sub forma de tub si sub forma de recipient din sticla)
  • Masca pentru hidratare intensa
  • Gel hidratant anti-oboseala pentru zona ochilor

Personal am testat serul, gelul pentru ochi si crema hidratanta cu FPS 20, despre care imi voi impartasi parerea sincera in aceasta recenzie, formand o rutina de hidratare cu aceste 3 produse.

INGREDIENTE GAMA HYDRA VÉGÉTAL DE LA YVES ROCHER

Cercetătorii Cosmétique Végétale® au selecționat planta Edulis pentru capacitatea sa de acumulare și reținere a apei în interiorul frunzelor sale. Extractul său exclusiv, apa celulară de Edulis, cu rol activator de hidratare, permite stocarea* apei în straturile pielii, blocarea* acesteia în mod durabil și eliberarea pentru o hidratare continuă.

Daca gama Anti-Age Global se adresa ridurilor, Hydra Végétal este targetata hidratarii, asa cum ii spune si numele.

In medie, fiecare produs din gama are cel putin 90% ingrediente de origine naturala, fara ulei mineral. Formula este testata sub control dermatologic.

Principalul compus activ este planta Edulis, care ofera hidratare alaturi de restul ingredientelor din formule. Poate fi folosita in orice anotimp si este potrivita unui ten normal sau mixt. Recomand gama mai ales in zilele calduroase, datorita efectului racoritor al texturii cremelor.

SER LICHID ULTRA-HIDRATANT

Hydra Vegetal Yves Rocher Recenzie Ser

Imi place sa folosesc diferite rutine si branduri prin rotatie, iar cand aleg rutina Hydra Végétal atunci ea se imparte in 3 etape. Prima este folosirea serului lichid ultra-hidratant pe pielea curata, lasand fata revitalizata si fara zone uscate. Se poate aplica dimineata si seara, textura sa usoara fiind formata din micro-picaturi concentrate in activi umectanti.

GEL HIDRATANT ANTI-OBOSEALA PENTRU ZONA OCHILOR

Hydra Vegetal Yves Rocher Recenzie Gel Ochi

A doua etapa a rutinei mele Hydra Végétal este gelul pentru zona ochilor. Imbogatit cu particule iluminatoare, netezeste si hidrateaza pielea din aceasta arie delicata. Imi place faptul ca lumineaza privirea, pe langa efectul umectant, mai ales pentru persoanele ca mine care au pielea din jurul ochilor un pic mai inchisa la culoare fata de restul tenului.

CREMA HIDRATANTA FPS 20

Yves Rocher Hydra Vegetal Recenzie Crema Hidratanta

A treia etapa din rutina de hidratare este crema cu FPS 20, cu o textura onctuoasa care intra insa repede in piele. Desi mai densa la serul, formula este racoritoare si nu grasa.

Factorul 20 ofera o forma usoara de protectie solara, binevenita in orice anotimp. Insa vara se poate aplica si un FPS mai puternic pentru o protectie marita: daca e chimic, se aplica inainte de crema, daca e mineral se aplica dupa crema hidratanta.

Parerea mea despre Hydra Végétal? Gama aceasta de hidratare reprezinta o alegere potrivita pentru o rutina necomplicata, in doar 3 pasi. O folosesc in timpul anului, in rotatie cu alte game, cand simt nevoia unor produse cu textura lejera. Hidrateaza pielea in profunzime si o lasa plina de prospetime, fara sa incarce tenul, devenind o optiune racoroasa in zilele calduroase.

  • Gama Hydra Vegetal se poate cumpara in magazinele Yves Rocher Romania si online (shop aici)

CE PARERE AI DESPRE GAMA? AI INCERCAT-O?

You May Also Like

0 comments