© The Daily Fashion Inspiration 2017-2023. Powered by Blogger.

Search This Blog

COLECTIA DE CRACIUN YVES ROCHER 2021

by - December 03, 2021

Colectia de Craciun 2021 Yves Rocher a sosit cu seturile cadou si editiile limitate de iarna: Karité, Mure Delicioase, Portocale & Ciocolata. Ce arome au? Care sunt preturile? Afla parerea mea despre ele, pe blog.

Craciunul este perioada in care multe branduri lanseaza colectii tematice. Ca in fiecare an, Yves Rocher a pregatit produse noi, special cu aceasta ocazie.

  • colectia Mure Delicioase
  • colectia Portocale & Ciocolata
  • colectia Karité

Colectiile sunt eco-friendly, promovand arome minunate in ambalaje prietenoase cu mediul inconjurator, reciclabile realizate din plastic 100% reciclat. Produsele in sine sunt compuse cu pana la 98% ingrediente de origine naturala, cu formule usor biodegradabile realizate in Franta. Bazele de curatare ale produselor de iarna sunt de origine vegetala, fara sulfati, cu PH neutru pentru piele.

Editiile limitate “Mure Delicioase” si “Portocale & Ciocolata” contin:

  • balsam pentru buze
  • gel de dus
  • crema pentru maini
  • exfoliant bifazic pentru corp
  • lumanare parfumata
  • sapun-gel pentru maini
  • set cadou mini
  • ulei pentru dus

COLECTIA MURE DELICIOASE YVES ROCHER 2021

Mure Delicioase Yves Rocher Editie Limitata

Editia limitata Mure Delicioase propune o colectie cu miros dulce, fructat. Designul este unul vesel, in care nuantele de mov predomina iar printre frunze se poate zari o bufnita misterioasa. Colectia este potrivita persoanelor care iubesc parfumurile dulci sau mireasma fructelor de padure.

COLECTIA PORTOCALE SI CIOCOLATA YVES ROCHER 2021

Portocale Ciocolata Yves Rocher Editie Limitata

Editia limitata Portocale si Ciocolata propune un miros de sarbatoare. Mireasma de portocale este fina, in timp ce ciocolata se simte puternic. Design-ul se bazeaza pe mult portocaliu, cu accente aurii si inspira o atmosfera care aminteste de prajiturile cu portocala. Este cadoul potrivit persoanelor care iubesc mirosul de ciocolata sau care vor o mireasma mai putin intalnita, fata de cele de obicei fresh sau dulci.

COLECTIA KARITÉ IN EDITIE LIMITATA

Cercetatorii Cosmétiques Végétale® au ales untul de Karité datorita proprietatilor sale nutritive si de reparare. Vitaminele si acizii sai grasi asigura hidratare si protectie pielii, fiind perfect mai ales pentru sezonul rece. Astfel Yves Rocher iti propune o colectie in editie limitata, formata din:

  • balsam recorfortant pentru dus
  • exfoliant hranitor pentru corp
  • lapte reparator pentru corp
  • set reparare expert Karité

Acest unt, cunoscut si sub numele de unt de Shea, se extrage din nucile arborelui Vitellaria paradoxa. Acest arbore creste in Africa, formula Yves Rocher folosind unt de Shea provenit dintr-un sector certificat Bio-echitabil din Africa de Vest.

SETURILE DE CRACIUN

Seturi Cadou Craciun Yves Rocher 2021 Pareri

Seturile de Craciun vin cu o varietate de produse, ambalate in stil festiv. Astfel, unele dintre cele mai iubite parfumuri, creme si geluri de dus pot fi cumparate in varianta de set, precum: Comme Une Évidence, My Vanilla Garden etc. Unele dintre ele sunt si sub editii de colectie, speciale pentru Sarbatorile de Iarna.

Colectiile de Craciun Yves Rocher 2021 m-au incantat cu aromele lor, editia mea preferata fiind cea cu Portocale & Ciocolata.

Pe langa miresmele placute, am fost incantata de grija pe care Yves Rocher o are pentru Natura: a eliminat plasticul de pe recipientele si cutiile de cadouri din carton, a introdus cutii metalice reciclabile, a conceput cutiile cadou pentru a fi refolosite. Astfel, Yves Rocher se dovedeste si in acest an o optiune de cadouri frumoase si eco-responsabile.

Colectia de Craciun Yves Rocher 2021

Colectia de Craciun Yves Rocher 2021 se gaseste online si in magazinele fizice.

CE PARERE AVETI DE COLECTIA DE CRACIUN YVES ROCHER PENTRU 2021?

You May Also Like

0 comments