© The Daily Fashion Inspiration 2017-2023. Powered by Blogger.

Search This Blog

DOLCE & GABBANA PEONY (RECENZIE APA DE PARFUM)

by - July 10, 2023

Dolce & Gabbana Peony este apa de parfum lansata in 2019, facand parte din seria Dolce. Ea este a cincea creatie din colectie si in acest articol o sa va ofer informatii interesante, impreuna cu ampla recenzie de parfum ilustrata cu fotografiile mele.



DOLCE & GABBANA PEONY

D & G Peony este creatia parfumierului Christophe Raynaud, cunoscut pentru produse ca So Givenchy, Davidoff Cool Water Intense for Her, Cacharel Yes I Am, Desigual Fun etc.

Design-ul sticlei continua seria Dolce, avand capacul sau specific cu floare. In nuante placute de mov, Peony este o sticla feminina decorata cu o funda neagra eleganta, un parfum care arata frumos pe masuta de machiaj. Este un design care merita pastrat chiar si gol in colectia de sticlute.




Apa de parfum Dolce & Gabbana Peony se gaseste in formate de 30, 50 si 75 ml si se poate cumpara in original din acest magazin (click aici).



NOTE DE PARFUM DOLCE & GABBANA PEONY

In ceea ce priveste continutul sticlei, asa cum se deduce din numele sau, apa de parfum are ca nota principala bujorul, incadrandu-se in categoria de parfum floral-fructat. Desi este recent lansat, se abordeaza o tematica retro, Peony avand un stil clasic, putand fi purtat zi de zi.



In notele de top se simt perele Nashi, care se contopesc cu ingrediente ca Bergamot si piper roz. Notele de mijloc sunt reprezentate de bujor, trandafir bulgaresc si frezii iar cele de jos sunt formate din Patchouli, miere, prune galbele si Amber.


RECENZIE PARFUM D&G PEONY

Daca sunteti in cautarea de pareri despre parfumul Dolce & Gabbana Peony, pot sa va spun ca este un floral cu note superbe, clasice. Are o intensitate medie, 2-3 pulverizari find de ajuns pentru o prezenta inmiresmata. Rezistenta depinde de PH-ul fiecarei persoane, dar in general rezista ore in sir.

Notele sale florale imbina ingrediente dulci dar ingrediente pline de prospetime. Acest aspect il face potrivit pentru a fi purtat zilnic, mai ales in anotimpurile cu temperaturi mai ridicate, desi poate fi purtat desigur si iarna sau toamna.



Imaginati-va o gradina superba, plina de bujori, cu o masa alba pe care puteti lua micul dejun. Prospetimea aerului se imbina lin cu parfumul de bujori, in timp ce miresme vin de la farfuriile cu bunatati: perele Nashi, un pic de piper peste o salata … In coltul gradinii, se zaresc trandafiri bulgaresti si frezii, iar mireasma lor vine incet incet spre masa. Micul dejun se continua cu o gustare dulce, cu miere, in timp ce razele caldute de Soare va incalzesc usor umerii.

Astfel va pot descrie experienta apei de parfum Dolce & Gabbana Peony, ca o plimbare in acea gradina de bujori. Il recomand femeilor care iubesc creatiile clasice, feminine, nu exagerat de dulci.

Dolce & Gabbana Peony poate fi cumparat in original din acest magazin (click aici).



CE PARERE AVETI DESPRE PARFUMUL PEONY DE LA DOLCE & GABBANA?

You May Also Like

0 comments