© The Daily Fashion Inspiration 2017-2023. Powered by Blogger.

Search This Blog

RECENZIE ELIE SAAB LE PARFUM ROSE COUTURE

by - April 24, 2019

Elie Saab Le Parfum Rose Couture: din ce ingrediente este facut? Cand a fost lansat? Cine l-a creat? Ce sillage si longevitate are? Voi raspunde in legatura cu aceste aspecte si cu multe alte informatii in recenzia actuala, impreuna cu fotografiile mele personale.

ELIE SAAB LE PARFUM ROSE COUTURE ROMANIA

Elie Saab a lansat Le Parfum Rose Couture in februarie 2016. Este un Chypre Floral și poate fi achizitionat in magazinele din Romania precum:

Rose Couture este o continuare a Le Parfum din 2011. Mai mult, acest parfum poate fi gasit in formate de 30, 50 si 90 ml Eau de Toilette, avand o sticla de un roz pastelat frumos.

ELIE SAAB LE PARFUM ROSE COUTURE RECENZIE PARFUM ROMANIA

Designul de ambalaj consta intr-o cutie roz delicata cu trandafiri imprimati, un concept care merge cu adevarat bine alaturi de notele principale ale parfumului. Mai mult, rozul va fi o tema atat pentru cutie, cat si pentru sticla, intr-un stil feminin si gratios.

Elie Saab Le Parfum Rose Couture Romania Recenzie
Elie Saab Le Parfum Rose Couture Romania Recenzie

Sticla acestui parfum are mai multe fatete asemanatoare cu cele ale unui diamant. Aspectul sau este modern si de bun gust, cu o simplitate frumoasa prin forma si fonturi.

Culoarea pastelata trandafirie exprima un rafinament feminin, in timp ce transparenta adauga un element nou. Mi-a placut mult sa fac fotografii cu aceasta sticla superba!

ELIE SAAB LE PARFUM ROSE COUTURE ROMANIA MIROS SI INGREDIENTE

Francis Kurkdjian, parfumierul in spatele creatiilor Elizabeth Arden “Green Tea”, Nina Ricci “L’Extase” si Jean Paul Gaultier “Le Male”, ca sa numesc doar cate, este si autorul parfumului Elie Saab Le Parfum Rose Couture.

Ce note are Le Parfum Rose Couture? Imagineaza-ti o plimbare intr-o gradina luxurianta, cu bujori si trandafiri, pe masura ce ploaia cade intr-o dimineata insorita de vara. Vantul sufla usor, miscand ramurile de portocal care ofera adapost de la picaturile de apa racoritoare.

Notele de varf sunt de bujor si trandafir. Aceasta combinatie creeaza un acord modern si romantic, nefiind un parfum de trandafir traditional coplesitor, ci are un miros proaspat si usor. De asemenea, nu este un trandafir clasic sau un parfum de bujor.

Urmeaza apoi notele de mijloc, cu miros de iasomie si nectar de trandafir. Poti sa simti franturi de vanilie si fructe diferite, ca de exemplu piersici.

Notele de baza includ lemn de Santal si Patchouli.

Elie Saab Le Parfum Rose Couture Romania Ingrediente
Elie Saab Le Parfum Rose Couture Romania Ingrediente

SILLAGE & LONGEVITATE

Mirosul acestui parfum dureaza ore intregi, dandu-i o longevitate medie. Mai mult, sillage-ul este de asemenea mediu, 2-3 de pufuri fiind de ajuns. Ti-as recomanda acest parfum pentru utilizare diurna, dar poti desigur, sa-l folosesti si pe timp de noapte.

ELIE SAAB LE PARFUM ROSE COUTURE COMPARATIE CU LE PARFUM

Le Parfum are un miros foarte feminin, mai intens in notele de portocal, fiind inclus în grupul de Oriental Floral. In comparatie, Le Parfum Rose Couture, un Chypre Floral, nu are sclipiri de cedru sau scortisoara. Rose Couture prezinta asemanari cu primul Le Parfum, dar are caracterul sau unic.

Prin urmare, Rose Couture este un pic mai putin feminin decat Le Parfum si mai putin orientat spre portocal. Este o versiune mai imblanzita a primei creatii lansate, un parfum bine amestecat si proaspat, departe de un clasic de trandafir.

In general, imi place acest parfum, de la designul sticlei la ingredientele sale rafinate, facandu-l una dintre alegerile mele frecvente in aceasta primavara.

Elie Saab Le Parfum Rose Couture Romania
Elie Saab Le Parfum Rose Couture Romania

AI INCERCAT PARFUMUL ELIE SAAB LE PARFUM ROSE COUTURE IN ROMANIA?

You May Also Like

0 comments