© The Daily Fashion Inspiration 2017-2023. Powered by Blogger.

Search This Blog

NOUTATI SEPHORA PRIMAVARA 2019

by - March 09, 2019

Care sunt noutatile din Sephora pentru primavara 2019? Ce machiaj si cosmetice vor fi lansate? Care este parerea mea despre ele? Afla azi pe blog, unde iti arat cele mai noi produse si lansari.

Asa cum mi-am obisnuit cititoarele si cititorii, dupa zile intregi de testat si de research asupra produselor, am revenit cu articolul de fata, pentru a te ajuta sa iti faci o idee asupra produselor nou venite.

NOUTATI SEPHORA PRIMAVARA 2019

Pentru aceasta primavara Sephora Romania se pregateste sa gazduiasca game foarte interesante, fiecare venind cu formule bine gandite si concepte in trend, unele chiar surprinzatoare. Astfel, in primavara 2019 la Sephora vom gasi produse noi in categoriile de machiaj, cosmetice si parfumuri.

O sa le impart pe capitole si o sa discut despre fiecare produs lansat in parte: la ce se foloseste, cui i se potriveste si ce ne putem astepta de la el. Tine minte insa ca fiecare persoana este diferita si poate prezenta reactii alergice. De aceea, responsabilitatea de citire si urmare a etichetelor si prospectelor iti revine in totalitate.

Toate produsele enumerate vor fi putea fi gasite pe Sephora.ro (click aici) dar si in magazinele Sephora din Romania.

NOUTATI SEPHORA PRIMAVARA 2019 COSMETICE PENTRU PIELE

Ingrijirea pielii este un prim pas foarte important pentru un ten frumos. Daca si voi frecventati des site-ul si magazinele Sephora, stiti ca au o selectie foarte buna de branduri de cosmetice pentru piele, unele chiar exclusiv distribuite in Sephora.

Laboratoarele mereu lucreaza la avansarea cercetarii stiintifice, astfel in aceasta primavara 2019 fii cu ochii pe urmatoarele produse nou venite:

O sa incep cu formulele pe baza de acizi naturali, care iti exfoliaza pielea fara frecare. Am fost surprinsa sa testez produsul de mai jos si sa imi simt tenul foarte moale, chiar si fara particulele abrazive ale unui scrub. Este normal sa simti un pic de usturime cand o aplici, de la acizi (atata timp cat nu e o senzatie exagerata sau o reactie adversa, caz in care clateste abundent cu apa, consulta medicul de urgenta si opreste folosirea).

DR Roebuck’s Daintree AHA Brightening Mask, un produs pe baza de acizi extrasi din plante, exfoliaza dar si hidrateaza pielea. Aceasta noua masca de fata vegana are sigiliul verde numit si “Clean at Sephora”. Am testat-o si pot spune ca sunt multumita de puterea ei de curatare a tenului dar si de versatilitatea sa: folosita pe un cos, ii reduce marimea!

Clean at Sephora™ inseamna ca nu contine:
Sulfates SLS, SLES, parabens, formaldehydes, formaldehyde-releasing agents, phthalates, mineral oil, retinyl palmitate, oxybenzone, coal tar, hydroquinone, triclosan, triclocarban.

PIXI Retinol Tonic (Retinol and Jasmine Flower) este un tratament cu actiune multipla, fara alcool. Ingredientul sau principal are o eficienta dovedita clinic si ti se potriveste daca esti fana folosirii lotiunilor tonice. Ca actiune, te poti astepta la rezultate in ceea ce priveste uniformizarea nuantei si texturii pielii, in timp ce antioxidantii si ingredientele botanice o regenereaza subtil.

ALPHA-H Balancing Cleanser with Aloe Vera vine cu o formula diferita si cu un concept interesant. Brandul ne propune o folosire de doua ori pe zi si ne promite o curatare eficienta dar delicata a pielii fetei. Ingredientul sau de baza este Acidul Glicolic, un acid din fructe care ajuta la exfolierea celulelor moarte ale epidermei, pentru un ten luminos si curat.

Pentru ambele produse de mai sus recomand folosirea dupa a unei creme cu SPF, deoarece acesta este necesar din cauza vulnerabilitatii la soare a pielii nou exfoliate.

Masca Iluminatoare Roz de la Boscia este una dintre noutatile mele favorite din aceasta primavara, in Sephora. Ai mai citit despre acest brand si in alte articole ale mele, cum este cel despre noutatile Sephora din vara 2018 dar si din video haul-ul pe care l-am filmat la acea vreme (minutul 1:41). Atunci ti-am prezentat masca in varianta neagra, care mi-a placut mult.

Pentru acest sezon, am testat si varianta roz a mastii Boscia si este clar un produs pe care l-as recumpara. Sunt fana a mastilor peel-off cand imi simt porii incarcati, formula tip film fiind perfecta pentru a curata in profunzimea lor.

Un alt lucru datorita careia e printre favoritele mele este ca are marcajul Clean at Sephora, care inseamna ca nu contine majoritatea ingredientelor novice de pe piata.

Dupa ce am studiat produsele noi de curatate a tenului, e timpul sa trec la cele de hidratare. Mai sus avem serul cu vitamine TonyMoly Vital Vita 12 Synergy Serum. Asa cum ii spune numele, acesta contine 12 vitamine special alese pentru a ajuta tenul sa fie superb.

Miroase minunat, a citrice! Este o adevarata placere sa il aplic. Simt ca imi face pielea moale si o hidrateaza timp de cateva ore. In plus, imi place ideea ca are nano particule care permit o absorbtie optima si o hidratare in profunzime. Beauty si stiinta!

In continuare, ca noutate pentru primavara 2019, iti recomand sa incerci untul de corp cu Guarana. Are un miros interesant si hidrateaza bine. Eu il folosesc pe maini seara dar poate fi folosit si ziua datorita texturii care intra usor in piele si nu o lasa excesiv de uleioasa.

Pentru exfolierea corpului, foarte practic mi se pare noul ambalaj de 30 ml, cu doza unica din Sephora Collection Body Polish. Acesta are 4 variante si poate fi purtat usor in calatorii. Un must-have pentru vacante!

NOUTATI SEPHORA PRIMAVARA 2019 MACHIAJ

Si in categoria de machiaj o sa avem multe noutati. Astfel, Sephora Rouge se reinventeaza cu 4 texturi diferite: sidefata, lucioasa, satinata si mata.

Sephora Rouge Shine are un finish cu mici particule stralucitoare, intr-o nuanta translucenta sidefata, care da un efect de buze umede. Se simte comfortabil pe buze si reuseste sa hidrateze pentru 2-3 ore cu ajutorul untului de shea si mango. Il recomand daca vrei un hibrid dintre un ruj delicat si un lip-gloss.

Eu am testat nuanta 05 Shinning Moment din gama Sephora Rouge Shine si a devenit imediat unul dintre rujurile mele cele mai utilizate in aceasta perioada. Este perfect pentru primavara!

Sephora Rouge Lacquer propune o textura lucioasa in 20 de nuante, dar comparativ cu gama de mai sus, nu contine particule sidefate. Culoarea este mult mai intensa si cu putere de acoperire mai mare. Pe buze se simte comfortabil, hidratand datorita untului de shea si mango.

Sephora Rouge Satin vine, asa cum ii spune numele, in 20 de nuante cu finish satinat. Culoarea are o acoperire buna, cu o rezistenta indelungata. Contine ulei de seminte de struguri, ulei de samburi de caise si unt de shea, pe langa alte ingrediente.

Sephora Rouge Matte ofera culoare intensa cu un aspect neted. Textura sa mata este foarte la moda si da o nota de eleganta. Nuantele sunt diversificate iar daca esti in cautarea unui ruj rosu clasic dar mat, nr. 14 este perfect!

Daca esti fana lip gloss, alege noul Sephora Collection Gloss Effect Holographique. Gama cuprinde doua nuante, una in tonuri calde si cealalta in tonuri reci, cu un efect holografic. Particulele sale lucesc pentru un efect glossy. Se poate aplica singur sau ca top coat peste ruj.

Continuand look-ul stralucitor, alta noutate pentru primavara este iluminatorul perlat Sephora Collection Glow Stick. Conceptul sau mi se pare interesant, deoarece textura cremoasa se transforma intr-o pudra matasoasa prin aplicare. Se gaseste in doua nuante (calda si rece) si este un must-have daca vrei stralucire sau chiar un wet look.

Daca design-ul unui produs conteaza pentru tine la fel de mult ca si utilizarea sa, sunt sigura ca vei fi interesata de urmatoarea optiune: Sephora Collection Face Shimmering Powder. Asa cum ii spune si numele, este o pudra care da stralucire tenului, iluminand pielea in accente superbe. Este disponibila in 3 nuante, pe care le poti vedea in swatch-urile oficiale de mai sus. Preferatul meu este 03 Romantic Glow.

Tot din categoria de iluminatoare nou lansate in Sephora, iti prezint o optiune extravaganta: Too Faced Diamond Multi-Use Highlighter. Brandul sustine ca produsul contine chiar si particule de diamant adevarat!

Pentru ochi, iti recomand sa incerci ca noutate Sephora Collection Outrageous Oversized Lashes Mascara. De cand am testat-o, si-a gasit imediat loc in gentuta mea cu produse must-have! Imi place mult negru intens, iar periuta curbata da volum genelor.

Sephora Collection Micro Glide Liner Waterproof ne propune un creion de ochi waterproof inovativ: textura sa de gel si varful subtire permit trasarea unor linii cu precizie. Mi se pare potrivit pentru a-ti face eyeliner cat eyes dar cel mai mult imi place sa il folosesc pe conturul interior al ochiului, datorita rezistentei sale timp de ore intregi.

Daca nu stapanesti inca bine creionul de ochi in stil ochi de pisica, te indrum catre noul Sephora Collection Black Ink Classic Line Waterproof Eyeliner. Varful sau tip carioca de un negru intens permite utilizarea usoara chiar si de catre incepatori. Insa cu el se pot trasa linii subtiri, medii dar si groase iar versatilitatea il face potrivit si pentru profesionisti.

Daca produsele de mai sus pun in valuare trasaturile tale, urmatoarele noutati se ocupa cu ascunderea imperfectiunilor pielii. Vreau sa iti prezint doua optiuni de corectoare.

Primul este noul Sephora Collection Color Corrector, disponibil in doua nuante (verde anti-roseata si crem anti-cercane). Am testat al doilea produs si pot spune ca sunt multumita cum reuseste sa ilumineze zona din jurul ochilor (eu am pielea acolo mai inchisa decat restul tenului). Formula sa lejera, cu orz si castravete, ofera acoperire si luminozitate de o rezistenta indelungata.

A doua optiune este Sephora Collection Bright Future Smoothing & Brightening Concealer Highlighter, un anti-cearcan cu efect iluminator. Design-ul sau practic permite aplicarea precisa cu ajutorul pensulei incorporate. Dozarea se face printr-un click. Ti-l recomand daca nu vrei sa te complici cu o pensula separata.

NOUTATI SEPHORA PRIMAVARA 2019 PRODUSE PENTRU PAR

Primavara aceasta inseamna multe produse nou venite in Sephora, printre care si cele destinate ingrijirii parului.

Te sfatuiesc sa incerci Tangle Teezer, disponibil in mai multe variante de ambalaj pentru gama Compact Styler. Desi la inceput am fost sceptica, dupa ce l-am incercat mi-am dat seama ca intr-adevar este diferit de o perie obisnuita si ca descurca parul mult mai usor.

Acest gomaj este o noutate cu un concept pe care nu l-am mai intalnit pana acum. Este pentru par! Se foloseste o data pe saptamana si curata scalpul si podoaba capilara.

NOUTATI DE PARFUMURI IN SEPHORA PRIMAVARA 2019

Printre parfumurile nou-venite in Sephora in aceasta primavara, vreau sa iti prezint Jimmy Choo Floral. O sa ii fac o recenzie completa in curand insa deocamdata iti pot spune ca este o apa de toaleta cu note florale si fructate, intr-o combinatie sofisticata dar proaspata.

Noutatile Sephora 2019 ne vor face primavara mai frumoasa, cu multe produse interesante de descoperit. Nu uita ca toate produsele enumerate vor fi putea fi gasite pe Sephora.ro (click aici) dar si in magazinele Sephora din Romania.

CE NOUTATI DIN SEPHORA VEI CUMPARA IN PRIMAVARA 2019?

You May Also Like

0 comments