© The Daily Fashion Inspiration 2017-2023. Powered by Blogger.

Search This Blog

ANTI-AGE GLOBAL YVES ROCHER (RECENZIE CREME + REZULTATE) 2019

by - February 26, 2019

Anti-Age Global de la Yves Rocher: ce creme contine? pret? ingrediente? da rezultate? Iti dezvalui totul despre gama in recenzia de azi, pe care am fotografiat-o cu inspiratie retro, peste o revista de colectie din anii 1940, in ideea ca ingrijirea tenului este un gest clasic, rafinat si timeless.

yves rocher romania anti-age global 2019




YVES ROCHER ROMANIA ANTI-AGE GLOBAL 2019

De cand eram mica am admirat frumusetea design-ului parfumurilor si cremelor Yves Rocher trimise de bunica mea pentru mama. Ma fascina si parfumul placut, uneori punand si eu un degetel in crema. Pe atunci nu intelegeam insa cata munca si stiinta se afla in spatele acestor produse.

Dupa varsta de 20 de ani, cu alta intelegere a conceptelor de beauty, am inceput sa cumpar eu insami produse Yves Rocher, continuand traditia de a sprijini acest brand.

De aceea sunt interesata sa aflu tot ce inseamna noutate si m-am bucurat ca Yves Rocher Romania a lansat in a doua jumatate a lunii Februarie 2019 noua varianta a gamei Anti-Age Global, bazata pe Gemoterapie (stiinta mugurilor).

Daca si tu esti ca si mine clienta veche Yves Rocher, poate iti amintesti ca in 2013 se lansa gama Anti-Age Global cu ambalaj alb cu negru, pe baza de celule native vegetale din Echinacee.

Care este diferenta dintre gama noua si cea precedenta? Anti-Age Global 2019 foloseste cele mai noi cercetari stiintifice si se concentreaza pe amplificarea beneficiilor nectarului vegetal obtinut din muguri. Acesta actioneaza la nivelul nucleului celulelor, descoperindu-se ca in prezenta lui sursa productiei de colagen creste cu 20%, sporind regenerarea celulara.

Noua gama vine intr-un ambalaj elegant din sticla reciclabila, cu alb si auriu. Ambalajul sau din carton provine din paduri gestionate in mod durabil si este de asemenea reciclabil.



GAMA COMPLETA ANTI-AGE GLOBAL

Gama noua premium contine:
  • crema de zi pentru regenerarea celulara a tenului
  • crema de noapte pentru regenerarea si comfortul tenului
  • ser corector
  • crema iluminatoare pentru ochi
  • concentrat cu actiune locala impotriva petelor
Produsele Yves Rocher Romania Anti-Age Global sunt vegane, cu ambalaje ecologice si nu au uleiuri minerale si nici parabeni. Este bine de stiut ca uleiurile minerale sunt derivate din elemente petro-chimice, care nu sunt regenerabile si astfel se explica decizia brandului de a folosi in locul lor uleiurile vegetale naturale.

Am testat timp de o saptamana primele patru produse (o sa revin cu un update si dupa o luna de utilizare) si pot sa va dezvalui parerea mea sincera despre ele. Ca recenzia sa fie edificatoare, nu am mai folosit alte produse in afara de Anti-Age Global saptamana trecuta. Au dat rezultate sau nu? Citeste mai jos ca sa vezi raspunsul.



SER CORECTOR

Primul pas in rutina mea de ingrijire a tenului de saptamana trecuta a inceput seara, inainte de culcare. Mi-am curatat tenul cu apa micelara si o discheta de bumbac, apoi am aplicat cateva picaturi din serul corector al gamei Anti-Age Global 2019 pe palmele curate.

L-am masat delicat pe fata, dinspre centru spre exterior. Are o textura fluida care nu lasa o pelicula uleioasa, o calitate pe care o apreciez.

Serul corector vine intr-un format de 50 ml, potrivit si pentru a fi luat in calatorii. Pipeta este foarte folositoare pentru a doza picaturile (2-3 sunt de ajuns) deci design-ul sau este un alt punct forte.
Dupa aplicarea sa, mi-am simtit tenul hidratat si pregatit pentru urmatorul pas.

Ser Corector Anti-Age Global Yves Rocher Romania






CREMA ILUMINATOARE PENTRU OCHI

Desi brandul recomanda utilizarea cremei pentru ochi la sfarsitul rutinei de ingrijire, eu personal folosesc produsele pentru ochi dupa ser si inainte de crema de fata. Acest lucru se datoreaza faptului ca imi place ca o crema de ochi sa actioneze mai eficient sub protectia stratului de crema de fata.

Astfel, cu ajutorul aplicatorului special, am rulat o cantitate mica de crema sub ochi, cu atentie ca ea sa nu ajunga chiar in ochi. Bila metalica asigura o rulare lina a cremei si o senzatie placuta de racoare. Produsul are o cantitate de 15 ml.

Este bine cunoscut faptul ca temperatura scazuta aplicata in zona ochilor ajuta la relaxarea pielii, in timp ce ingredientele cu nectar vegetal extras din muguri hidrateaza si reduc ridurile.

Crema Iluminatoare Pentru Ochi Anti-Age Global Yves Rocher Romania




CREMA DE NOAPTE PENTRU REGENERAREA SI COMFORTUL TENULUI

In continuare, am aplicat putin din crema de noapte pentru regenerarea si comfortul tenului. Am masat-o incet in piele. Ea intra destul de repede si nu lasa o senzatie neplacuta, precum alte creme grase.
Asa cum am spus mai sus, te sfatuiesc sa nu exagerezi cu cantitatea de produs. Tine minte ca prea multa crema incarca porii, deci sa nu te gandesti ca ii cresti eficienta punand o cantitate mare, ci efectul este chiar invers!

Dimineata am fost curioasa sa aflu daca a facut vreo diferenta prima parte a ritualului de frumusete cu noua gama premium de la Yves Rocher Romania. De obicei, cremelor le trebuie un timp pana sa se vada o diferenta clara si rar sunt creme care isi arata beneficiile de la o singura utilizare.

Spre incantarea mea, tenul arata odihnit, hidratat, liniile fine erau atenuate, semn ca ingredientele naturale erau bine primite de piele. Cel mai clar semn pentru mine ca o crema functioneaza este ca tenul meu sa arate plin, cu o luminozitate naturala si liniile fine apartinand conturului ochilor aproape sa nu se vada.

Crema De Noapte Anti-Age Global Yves Rocher Romania



CREMA DE ZI PENTRU REGENERAREA CELULARA A TENULUI

Rutina pe timpul zilei incepe de dimineata, cand imi sterg foarte delicat chipul cu apa micelara, apoi aplic serul corector. Urmatoarea etapa este sa aplic crema contur pentru ochi si apoi crema de zi pentru regenerarea celulara a tenului din noua gama premiul Anti-Age Global de la Yves Rocher Romania.
Crema se incalzeste intre palme, apoi se netezeste usor pe ten. Am observat ca de-a lungul zilei, ea ii ofera pielii fetei un aspect pudrat in sensul bun. Lasa o textura mata si hidrateaza ore intregi.


RECENZIE ANTI-AGE GLOBAL YVES ROCHER ROMANIA

Dupa ce am testat cremele pentru o saptamana, pot sa spun ca am fost placut impresionata. Ma bucur ca brandul a fost iarasi atent la multe detalii importante, de la ingredientele inovatoare la grija pentru Natura (Yves Rocher reuseste prin ambalajele sale ecologice sa evite peste 62 de tone de plastic!).
Fiecare persoana este diferita, insa noua gama se potriveste foarte bine tenului meu. Dupa doar 7 zile am observat un ten mai luminos si o hidratare a liniilor fine. O sa revin cu un update dupa o luna si o sa adaug atunci o comparatie inainte-dupa, pentru a vedea rezultatele.


In concluzie, iti recomand sa incerci noua gama premium Anti-Age Global de la Yves Rocher Romania, daca doresti sa iti ingrijesti anti-rid tenul cu ingrediente naturale, vegane si ecologice. 


CE PARERE AI DE NOUA GAMA? TI-AI CUMPARAT-O?




You May Also Like

0 comments