vitrina living

VITRINA LIVING (INSPIRATIE SI IDEI)

Vitrina living este un punct focal in orice locuinta cu stil. Astfel de piese de mobilier sunt perfecte pentru a iti arata colectia de vesela si seturi de portelan sau alte obiecte valoroase si fragile intr-un mod sigur si curat.

Poate ti se pare complicat si confuz sa gasesti vitrina potrivita pentru locuinta ta. Ce trebuie sa stii atunci cand cauti o vitrina living este pentru ce o sa o folosesti. In al doilea rand trebuie sa te gandesti cat spatiu ai nevoie in cabinet si in al treilea rand, sa tii cont de stilul camerei in care va fi plasat cabinetul.

Vitrinele de sufragerie sunt disponibile in diverse forme si dimensiuni si odata ce ai stabilit ce ai avea nevoie, sa achizitionezi una pe gustul tau devine usor, urmarind sfaturile mele.

VITRINA LIVING

Tinand cont de stilul locuintei tale, poti alege o vitrina clasica, asa cum este modelul Tudor AS35, cu doua usi din sticla si elemente din lemn masiv. Perfecta pentru o sufragerie eleganta, aceasta vitrina ar putea pune in evidenta cele mai frumoase seturi de ceai sau argintarie.

Daca esti in cautarea unei vitrine moderne, iti recomand modelul Torra 2U2S, cu elemente de cherestea de stejar si doua sertare. Intr-un design minimalist, mobilierul Torra are un aer asiatic si se potriveste unei sufragerii in tonuri naturale.

Pentru o vitrina care sa se armonizeze cu o sufragerie scandinava, va propun modelul Calipso, cu finisaj de tip stejar.

IDEI DE VITRINA LIVING

Stilul este esential pentru orice ar putea sa atraga atentia in locuinta. In functie de abordarea ta, ai putea sa alegi un stil de vitrina care deja se potriveste perfect cu restul incaperii, sau sa decorezi incaperea intreaga in functie de alegerea vitrinei.

Alege culoarea si finisajul potrivit, astfel incat sa se contopeasca cu restul decorului. Nu trebuie sa iasa in evidenta intr-un mod strident. Daca doresti un feeling romantic, atunci un finisaj in genul espresso inchis ar fi ideal. Vitrinele facute din lemn de tec sunt ideale pentru a da un aer de mijloc al secolului dar totusi modern.

Alt finisaj ar fi lemn blond spre alb pentru cei ce doresc un aspect proaspat si versatil in posibile combinatii de stiluri. Un astfel de mobilier este modelul Olimp, cu 4 usi in superba nuanta de stejar cenusiu.

Alte incaperi decorate in stiluri contemporane folosesc vitrine din otel inoxidabil sau negru mat pentru a completa decorul. Mai exista si cabinete in stil vitrina care sunt in intregime din sticla sau cabinete cu finisaj imperfect, in stilul Englezesc countryside.

Astfel, exista cateva categorii principale de stiluri, pe care ti le-am prezentat mai sus. Depinzand de ele si de dimensiunea colectiei tale, te vei ghida mult mai usor in cumpararea vitrinei de sufragerie potrivite.

vitrina living
vitrina living

CARE ESTE STILUL TAU DE VITRINA LIVING FAVORIT?

2 Comments:

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Show Buttons
Hide Buttons