Unde ne pensăm ca să avem sprâncene perfecte? Cum alegem un salon? Ce preţuri? Vezi părerea mea sinceră, plus poze înainte/după pensat.

UNDE NE PENSĂM?

Sprâncenele sunt un element important la feţei şi oferă echilibru celorlalte părţi. O formă frumoasă, arcuită corect, îţi pune în evidenţă trăsăturile. Primul meu sfat este să ai încredere că un stilist bun de sprâncene poate să te ajute. De aceea o să îţi împărtăşesc pozele de dinainte de a fi pensată. Înainte să mergi la un salon, îţi recomand să nu te pensezi pentru o lună, chiar două dacă ai răbdare, deoarece este foarte bine ca stilista să aibe cu ce să poată da o nouă formă. Aşa cum vezi din pozele mele, după două luni în care nu m-am pensat, firele au crescut în voia lor. Poate te întrebi cum am ieşit aşa din casă, însă am ascuns firele cu fond de ten şi am purtat ochelari care au mai acoperit cu ramele din formă. Sprâncenele mele păreau într-o adevărată criză de identitate. haha

Problema era începutul rar al sprâncenei şi capătul nedefinit. Sfârşitul ei fiind fără o formă clară, este foarte important ca o profesionistă să îi dea o linie nouă, potrivită chipului meu. Multe fete cu sprâncenele perfecte, aşa cum vedem la modelele de pe Instagram, au avut parte de stilişti experţi, de machiaj de calitate deci salonul este cel mai inteligent pas ca să ai forma dorită. Nu îţi imagina ca ele se trezesc aşa cu sprâncenele perfecte şi să nu te simţi descurajată că nu ai încă o formă frumoasă, soluţii există.

spranceana inainte dupa pensat anastasia soare salon

CE SALON ALEGEM?

De-a lungul anilor, am fost la multe saloane, din diferite oraşe şi ţări. Unele ieftine, altele scumpe. Ba m-au pensat foarte subţire (ceea ce mă îmbătrânea), ba aproape deloc. A fost şi vina mea pentru că atunci mergeam pe auzite şi nu mă documentam despre exemplele lor. Alteori m-am pensat eu acasa şi vrând să dau o arcadă înaltă, îmi făceam de fapt sprânceana prea scurtă. Ţine minte că deşi este uşor să ne dăm cu părerea la aspectul altora, mintea noastră este obişnuită cu propria imagine, de aceea e greu să ne dăm seama ce ne stă cel mai bine. Un ochi de expertă te poate ajuta. Din experienţa mea, îţi pot spune că cel mai mulţumită am fost de salonul Anastasia Soare din Hotel Radisson, în Bucureşti. Iată sfaturile mele ca să alegi un salon bun:

  • urmăreşte paginile saloanelor pe Instagram sau pe Facebook. Pur şi simplu dai un search acolo (sau pe google) scriind cuvântul ”salon” + numele oraşului tău şi vezi ce saloane există. Observă ce exemple de înainte/după au şi care îţi plac cel mai mult. Te rog să alegi saloane cunoscute, nu unele dubioase care pot avea chiar poze furate.
  • după ce alegi un salon, fii atentă la pozele care sunt exact pe stilul tău. Eu am ales salonul Anastasia Soare. Toate fetele de la Anastasia Beverly Hills sunt instruite şi talentate, însă fiecare are un anumit stil de a pensa. Trebuie să observi care ţi se pare cel mai frumos şi vezi cine e fata tăguită în poze ca stilistă de sprâncene. Intră pe Instagramul ei să analizezi şi mai multe exemple. Mie personal mi-au plăcut foarte mult lucrările realizate de Ana Maria ca Eyebrow Specialist.

 

unde ne pensam

 

 

RECENZIE SALON ANASTASIA SOARE RADISSON BUCUREŞTI

Tonurile de pastel şi alb ale încăperii emanau calm şi rafinament. Designul de bun gust se vedea în fiecare detaliu, de la orhideele superbe la tapetul cu linii complexe. Rafturile găzduiau numeroase produse ABH care te îmbiau să le testezi. Oglinzile ofereau strălucire şi glamour. Aceasta a fost prima mea impresie când am intrat în salonul Anastasia Beverly Hills din hotelul Radisson, Bucureşti.

unde pensat salon recomandari

anastasia beverly hills contur

anastasia beverly hills salon recenzie

Am fost întâmpinată de Ana Maria, care arată minunat şi are sprâncene frumos conturate. Şi acesta este un aspect important, ca specialista în sprâncene să aibe ea însăşi unele reuşite, alt semn al talentului ei.

specialist sprancene stilista ana maria

Atunci când merg într-un salon, pentru mine este crucială curăţenia. Am observat că totul era curat şi frumos aranjat. Pensulele şi pensata au fost stelirizate în faţa ochilor mei. Ana Maria a avut grijă să îmi explice ceea ce urma să facă: pensat cu ceară specială, cu penseta pentru detalii şi apoi umplerea formei cu produse ABH. Nicio clipă nu m-a bruscat, a fost amabilă şi zâmbitoare.

Mi-a dat şi o oglindă mică, să mă pot uita când doresc, la ceea ce face. Ceara folosită a fost una specială, cum îţi ziceam, pentru că se dă pe pielea hidratată. Nu a fost prea dureros, nu m-a ars. Am observat că roşeaţa de la epilare a trecut în câteva minute, un lucru foarte bun deoarece eu am pielea sensibilă.

Locaţia este una centrală, pe Calea Victoriei, deci uşor de ajuns, nu trebuie să te pierzi pe cine ştie ce străzi.

anastasia soare salon radisson preturi

PREŢURI SALON ANASTASIA SOARE

Şedinţa mea a durat în jur de 30 de minute şi m-am simţit relaxată în tot acest timp. Eu mi-am ales serviciul de pensat şi conturat sprâncene – 150 RON. Aşa cum am zis mai sus, acesta include pensatul şi stilista dă o formă sprâncenei cu ajutorul produselor Anastasia Beverly Hills. Preţul nu mi se pare exagerat deoarece trebuie să ne amintim că intră în el trainingul fetei, experienţa ei, produsele de calitate şi evaluarea noii forme de către expertă. După ce am vazut ceea ce poate face, dintr-o sprânceană să îi zicem ”zbuciumată” într-o formă de revistă, clar nu m-aş mai duce la saloanele de 30 de RON. Aşa cum este valabil peste tot, calitatea se plăteşte. Dacă aveţi posibilitatea, vă recomand cu drag să mergeţi să vă dea forma ideală pentru că am primit foarte multe complimente şi amicele au observat imediat schimbarea în bine. Se poate vedea clar din poze cât de talentată este Ana Maria. Ştii foarte bine, dacă mă urmăreşti de ceva vreme, că eu nu laud nimic fără să aibe într-adevăr un merit şi mereu las fotografiile ca dovadă a spuselor mele în articole.

La mine a folosit:

  • Brow Wiz în nuanţa caramel
  • Tinted Brow Gel în nuanţa caramel
  • Creion Highlighting Duo în nuanţa Camille & Sand

Sigur te intrebi ce faci după ce începe să crească iar părul sprâncenelor. Te poţi duce la întreţinerea formei, care costă 90 RON sau dacă eşti atentă, te poţi pensa tu acasă. Dacă alegi a doua opţiune, trebuie să faci acest lucru des, de îndata ce iese un fir nou, altfel rişti să pierzi linia formei şi nu o să mai ştii ce fir să scoţi. De asemenea, după ce te demachiezi seară, ca să refaci forma din machiaj, îţi recomand să cumperi produsele ABH în nuanţele folosite de către stilista de sprâncene, pentru un look reuşit. Fă o poză sprâncenelor după ce ieşi de la salon, ca să ai o imagine clară când o să le machiezi tu acasă.

 

CE PRODUSE FOLOSESC CA SĂ ÎMI ÎNTREŢIN FORMA SPRÂNCENEI

  • creion de sprâncene (click aici) pentru a da o formă plăcută
  • paletă fard de sprâncene (click aici) pentru a umple golurile 
  • mascara de sprâncene (click aici) pentru a face firele mai groase şi a le stabiliza
  • fard în nuanţa Magnolia (click aici) pentru a lumina arcada

Cantitate produselor este generoasă şi vă vor ţine luni de zile.

În concluzie, sper că ţi-am lămurit nedumeririle legate de întrebarea: unde ne pensăm? Personal, cred că se merită să mergi la un salon Anastasia Beverly Hills, mai ales dacă o să ai un eveniment important s-ar merita să faci şi un drum din alt oraş dacă nu eşti din Bucureşti. Un salon mai există şi în Constanta, plus încă două în Bucureşti şi o să te ţin la curent dacă se deschid şi în alte oraşe. Pe Ana Maria o poţi contacta pe Instagramul ei la https://www.instagram.com/anamarya28/ şi dacă îi apreciezi talentul, ar fi un gest frumos să îi dai un follow acolo.

 

CUM ŢI SE PARE REZULTATUL? AŞTEPT CU DRAG COMENTARIILE SAU ÎNTREBĂRILE TALE

Follow me on Facebook ♡ Instagram ♡ Twitter ♡ Email

All photographsⒸThe Daily Fashion Inspiration. 

READ NEXT:
4 comments
Reply

Un salon deosebit

Reply

Multumim!

Reply

Un salon minunat si o mana de aur. Felicitari!

Reply

Multumim mult!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.