Dragile mele, când eram începătoare, de multe ori am stat pe Youtube să caut cele mai bune tutoriale de machiaj video, cu rezolvări simple întrebărilor mele despre makeup. Partea care mă deranja era că găseam multe video-uri foarte lungi, complicate și dura până aflam ceea ce mă interesa direct, altele erau filmate prost, la unele mă întrebam dacă e tehnica bună. Sau dacă găseam un video reușit, nu mai avea alt video care să fie pe tematica mea.

De-a lungul timpului, am învățat să pot sorta sfaturile bune de cele mai puțin reușite. Există pericolul pe Youtube să urmărim tot felul de sfaturi, unele chiar dăunătoare. Și la machiaj, există persoane mai mult sau mai puțin pricepute. De aceea, eu vă recomand, dacă sunteți novice în machiaj, să urmăriți canalele Youtube ale unor makeup artiști renumiți sau ale unor branduri. Desigur că există și fete minunate care nu sunt profesioniste dar care au talent în machiaj, pe care le puteți da follow însă eu zic să faceți acest lucru după ce învățați anumite tehnici de la oamenii cu adevărat experți, ca mai apoi să decideți singure cine merită urmărită dintre amatoare. Țineți minte și că un makeup artist știe să machieze toate tipurile de fizionomii, un lucru foarte important pentru că multe fete sunt obișnuite să se machieze doar pe ele deci nu pot da sfaturi în funcție de alte caracteristici.

 

CUM ALEGEM CELE MAI BUNE TUTORIALE DE MACHIAJ VIDEO

Iată și calitățile pe care cele mai bune tutoriale de machiaj video le au:

  • limbajul este unul pe înțelesul tuturor
  • filmarea este făcută cu o cameră bună
  • lumina folosită este potrivită (nu prea puternică/ nici prea întuneric)
  • nu sunt folosite filtre care să facă pielea de plastic
  • se prezintă toți pașii
  • tonul este prietenos
  • filmarea nu este prea lungă
  • sunt scrise toate produsele folosite

Vă invit să daţi un subscribe canalului de Youtube , unde vor începe foarte curând tutoriale de machiaj video profesionale, pe întelesul tuturor. Dacă preferaţi să învăţaţi după o carte, vă recomand cea de aici.

 

tutoriale de machiaj video carte

 

AȘTEPT CU DRAG COMENTARIILE MAI JOS

Hai şi pe Facebook ♡ Instagram ♡ Twitter ♡ Email

ⒸThe Daily Fashion Inspiration.

 

READ NEXT:
4 comments
Reply

Mereu ai cele mai noi stiri despre beauty. Pup!

Reply

SUper idee!

Reply

Imi place foarte mult faptul ca e un concept fresh. M-am abonat.

Reply

Mă bucur mult!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.