ŞAMPOANE PROFESIONALE (DE UNDE LE CUMPĂRĂM ONLINE?)

De unde cumpărăm şampoane profesionale originale online? Care sunt bune? Păreri şi sfaturi, pe blog despre Wella, Londa şi multe altele. În primul rând, un şampon de salon, este mai concentrat decât variantele din supermarketuri, fapt care îi creşte eficienţa şi permite folosirea unei cantităţi mai mici.

 

ŞAMPOANE PROFESIONALE

 

Aşa cum vă spuneam, diferenţele dintre produsele profesionale şi cele de buget nu se opresc aici. Cele mai multe branduri renumite sunt chiar înfiinţate de stilişti, cum ar fi Franz Ströher care în 1880 punea bazele Wella. Este fascinant cum afaceri de familie au devenit cu pasiune branduri internaţionale. Consider că, de obicei, în spatele şampoanelor profesionale se află echipe care petrec mult mai mult timp cercetând, ca să ajungă să creeze un produs de calitate. Acest lucru se reflectă şi în preţ, cele de salon sunt mai scumpe. Alegerea de a cumpăra şampoane profesionale sau nu, ţine de buget dar şi de rezultate.

 

ŞAMPOANE PROFESIONALE (CÂND SĂ LE ALEGI)

  • mai ales pentru păstrarea culorii vopselei mult mai mult timp. Şampoanele din salon sunt special gândite pentru diferite tonuri şi nu degeaba sunt recomandate de stilişti. Comparaţi cât de repede se duce pigmentul cu un şampon de supermarket faţă de cel de salon şi o să vedeţi diferenţa.
  • când vrei rezultate foarte bune iar calitatea este foarte importantă pentru tine.
  • când ai plătit o sumă deloc mică pentru un efect ombre, cu siguranţă nu vrei ca frumuseţe de tranziţie să înceapă să îşi schimbe nuanţa (fără un şampon special, blondul deosebit poate să ajungă spre un portocaliu neplăcut).
  • atunci când vrei ca părul tău ondulat să aibe formă iar buclele să fie definite.
  • când vrei să îţi întinzi părul iar el să nu se onduleze înapoi repede.
  • când părul este foarte deteriorat şi are nevoie de îngrijire specială pentru a stimula creşterea firelor noi sănătoase.
  • vrei să sprijini industria mărcilor profesionale, prin cumpărarea produselor recomandate de ei.

 

Cazurile în care un şampon profesional nu este o alegere bună ar fi doar când vrei pur si simplu o spălare rapidă şi nu ai niciun fel de aşteptări grandioase de la un şampon.

 

ŞAMPOANE PROFESIONALE BUNE

În general, ca un brand să fie bun, un semn ar fi cine îl recomandă. Mii de stilişti talentaţi folosesc pe clientele lor produse Wella, Londa etc, marile branduri sunt vizibile în saloanele de calitate. Acest lucru cred că atestă eficienţa lor, pentru că atâţia oameni talentaţi nu şi-ar risca pierderea clientelor cu produse ineficiente. Este foarte important să înţelegem că astfel de produse sunt pentru o categorie de oameni care vor în primul rând calitate şi rezultate clare, unele persoane chiar folosind de ani de zile respectivele mărci. Recunosc că nu se compară experienţa unui salon cu spălatul acasă, sentimetul de răsfăţ însă aducerea produselor de salon în casă este uneori mai comod, mai ales în lipsă de timp. Per total, cumpărarea lor online trebuie făcută cu atenţie, din surse autorizate, pentru a fi sigure că produsele sunt originale, aşa cum se poate vedea dacă daţi click pe cuvintele subliniate de mai sus spre magazinul online (au certificate de autenticitate).

 

FOLOSIŢI ŞAMPOANE PROFESIONALE? CARE VĂ PLAC?

 

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Show Buttons
Hide Buttons