Ruj Absolut Mat este noua lansare de la Yves Rocher. Cum sunt toate nuanţele în swatches? Cât rezistă? Ce preţ au? Îţi răspund pe blog, în articolul de azi.

 

RUJ ABSOLUT MAT

Această colecţie are momentan 8 nuanţe (de la numărul 150 la 157), unele închise, altele deschise. Ele se pot purta separat, sau se pot combina pentru a face o culoare unică.

 

ruj absolut mat recenzie yves rocher

 

 

 

 

ruj absolut mat yves rocher

 

 

 

ruj absolut mat nuante yves rocher

 

 

 

RUJ ABSOLUT MAT RECENZIE

În primul rând vreau să îţi vorbesc despre packaging, şi apoi despre rujul în sine. Fiecare ruj Absolut Mat vine în ţiplă aşa cum se vede în pozele mele de mai sus, ceea ce este minunat pentru igienă. Este de asemenea un lucru bun dacă vrem să îl dăm cadou, pentru că persoana căreia îl dăruim are siguranţa unui produs nefolosit. Carcasa este din plastic însă arată bine, îmi place auriul care dă o notă luxuriantă oricărei măsuţe de machiaj pe care am aşeza aceste rujuri. Un alt detaliu pozitiv este faptul că poţi vedea nuanţa şi fără să fie nevoie să deschizi capacul. Logo-ul Yves Rocher este frumos embosat pe ruj, el dispărând discret cu fiecare folosire.

 

ruj absolut mat

 

Despre rujul în sine, are o textură mată însă foarte catifelată. Într-adevăr nu usucă buzele şi le lasă mate. Consider că este un mat echilibrat, nici spre latura extremă în care să arate prăfos dar nici cu tente lucioase care să îl scoată din mat. Cu o singură aplicare obţinem un strat semi-transparent. Dacă vrem opacitate maximă, două-trei straturi sunt necesare. Sunt de părere că este un aspect bun deoarece ne permite să controlăm look-ul şi acoperirea. Chiar şi cu mai multe straturi, nu arată încărcat. L-am aplicat şi fără creion de buze pentru un stil natural însă dacă vrem perfecţiune, recomand folosirea unui astfel de creion, mai ales când vârful rujului va fi tocit.

 

 

RUJ ABSOLUT MAT SWATCHES

Nuanţele sunt superbe. Cele deschise sunt foarte purtabile. Nu sunt extravagante şi le pot purta zilnic. Chiar şi cele mai închise, deşi pot părea mai îndrăzneţe, pot scoate din banal o ţinută. Cele deschise sunt potrivite pentru un machiaj de zi iar cele închise pot atrage privirea într-un machiaj de seară.

ruj absolut mat yves rocher 150

 

ruj absolut mat yves rocher 151

 

ruj absolut mat yves rocher 152

 

ruj absolut mat yves rocher 153

 

ruj absolut mat yves rocher 154

 

ruj absolut mat yves rocher 156

 

ruj absolut mat yves rocher 157

 

ruj absolut mat swatches yves rocher

Rezistă câteva ore pe buze însă se iau la atingere şi dacă mâncăm sau bem ceva. Le recomand ca rujuri de purtat zilnic deoarece nu usucă buzele. Se găsesc în magazinele Yves Rocher şi online.

 

 

CARE E NUANŢA TA FAVORITĂ? AI ÎNTREBĂRI? ÎȚI AȘTEPT COMENTARIILE CU DRAG

Text & fotografieⒸThe Daily Fashion Inspiration

 

12 comments
Reply

Folosesc rujurile voastre, sunt super ok…

Reply

152 este preferata!

Reply

Rujul 152

Reply

Frumoasă alegere.

Reply

Foarte reusite pozele, imi place 156

Reply

Mulţumesc!

Reply

Nuanta 157 e minunata! Felicitari pentru poze

Reply

Mulţumesc mult!

Reply

Minunate! Nuanta mea favorita este 151

Reply

Mulţumesc!

Reply

Wow! Superbe nuantele si de departe cele mai frumoase swatches!

Reply

Mulţumesc!

COMMENT HERE / COMENTEAZA AICI

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.