Reduceri mobilă? Cum alegem cele mai bune oferte pentru a cumpăra mobilier la preţul cel mai avantajos? Astăzi te inspir cu sfaturi care te vor ajuta să economiseşti. M-am gândit să îţi arăt pas cu pas cum caut eu reduceri şi cum şi tu poţi să îmi urmezi tehnica.

 

REDUCERI MOBILĂ

De câte ori nu ai căutat metode să poţi achiziţiona piesa de mobilier favorită la cel mai mic preţ? Fie că eşti în căutarea unui set pentru bucătării mici, mobilă de sufragerie clasică, canapele externsibile colorate sau alt tip de mobilier, există reduceri pentru fiecare. Iată cum poţi să le găseşti, urmând paşii pe care îi fac eu:

 

REDUCERI MOBILĂ ÎN NEWSLETTER

De exemplu, îmi doresc un superb fotoliu din site-ul Elvila.ro, deoarece îmi plac modelele lor. Primul pas este să caut dacă au newsletter. Au şi este gratuit, deci m-am abonat. De ce am făcut asta? Pentru că în newslettere magazinele online anunţă noi produse dar şi reduceri. Astfel, vă recomand să vă abonaţi la newsletterul magazinului favorit. Un alt avantaj este că puteţi afla noutăţi fără să verificaţi tot timpul site-ul. Uneori promoţiile sunt chiar anunţate din timp în emailuri, deci veţi avea un avantaj, diminuând şansele să nu mai găsiţi produsul în stoc.

 

 

REDUCERI MOBILĂ ÎN SECŢIUNEA DE OFERTE

Al doilea pas este să verificaţi dacă site-ul are o secţiune de reduceri. Elvila deţine o astfel de pagină la https://www.elvila.ro/promotii. Îmi place faptul că au foarte multe produse la preţuri reduse. Spre norocul meu, fotoliul pe care am pus ochii este momentan redus cu 10%! Chiar şi minunatul divan despre care vă vorbeam acum ceva vreme este redus.

 

divan dex definitie

Această secţiune este şi o bună sursă de inspiraţie. Vă recomand să vă uitaţi la toate ofertele propuse. Se poate întâmpla să intre la oferta mobilă care era înainte prea scumpă pentru bugetul alocat de către voi, şi pe care o excludeaţi din acest motiv. Deci, este o ocazie pentru a verifica dacă nu cumva vreun set superb dar scump nu este acum accesibil.

Un alt avantaj al secţiunii de promoţii este de a vă da idei noi, mai ales dacă nu aveţi deja în minte un anume model de mobilă, ci doar categoria. De exemplu, dacă voi căutaţi reduceri mobilă de bucătărie dar nu ştiti încă la ce set anume să vă hotărâţi.

 

REDUCERI MOBILĂ ÎN SHOWROOM

Un alt aspect este să mergi în showroom-ul brandului, din oraşul tău. De ce să mergeţi când există magazin online? Deoarece în magazinul fizic sunt mereu câteva seturi sau piese de mobilier la reducere. Cel mai des, ele sunt disponibile într-o singură bucată, deci într-un singur stil. De exemplu, în momentul în care am scris acest articol, mobila de bucătărie Cecilia pe alb era la promoţie doar în magazinele din Iaşi şi Focşani, pe când modelul Luk 2 era redus în Braşov şi Cluj. E posibil ca în showroom să găsiţi şi mai multe modele reduse care nu sunt afişate pe website, merită să verificaţi cu o vizită.

Acestea sunt etapele pe care le parcurg când vreau să găsesc reduceri mobilă. Sper că sfaturile mele v-au inspirat să găsiţi reducerile mult dorite.

 

 

CE ALTE SFATURI PENTRU REDUCERI MOBILĂ AI?  

 

Hai şi pe Facebook ♡ Instagram ♡ Twitter ♡ Email.

Text ⒸThe Daily Fashion Inspiration & Fotografie ⒸElvila.

 

 

8 comments
Reply

Sfaturi utile si practice. Mai vreau astfel de articole, multumesc

Reply

Mulţumesc, o să mai scriu.

Reply

Articolele de genul sunt de mare ajutor. Tu ai mobila de la Elvila? Daca da, este de calitate, esti multumita de ea?

Reply

Mulţumesc! Da, deţin o canapea de la Elvila, este bună. Arată minunat şi este solidă.

Reply

Multumim pentru sfaturi, o sa le aplic!

Reply

Cu drag!

Reply

Foarte bune sfaturile.

Reply

Mă bucur că te ajută : )

COMMENT HERE / COMENTEAZA AICI

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.