Bună dragile mele, astăzi o să vă vorbesc despre recenzia corectorului lichid BB Concealer de la Bottega Verde, firma de produse cosmetice naturale nr.1 în Italia.

 

RECENZIE CORECTOR LICHID BOTTEGA VERDE

Aşa cum bine ştiţi după recenzia celorlalte produse  (machiajul mov Bottega Verde şi gama cu struguri Bottega Verde ) am fost sincer mulţumită de calitatea cosmeticelor brandului. De această dată am decis să fac comandă pentru un corector anti-cearcăne şi pentru o bază de machiaj. Despre corector o să aflaţi mai multe în acest articol.

recenzie bottega verde corector primer

CORECTOR LICHID BOTTEGA VERDE (AMBALAJ)

Consider că un brand care se respectă are şi un ambalaj pe măsură. Bottega Verde nu duce lipsă de designuri deosebite şi de bun gust. În primul rând mi-a placut ambalajul, are o tonalitate frumoasă şi discretă.  O să observaţi că este în aceleaşi tonuri calde, în degrade, ca şi restul gamei ce ţine de corectare şi fond de ten.

recenzie bb concealer bottega verde

 

 

Produsul în sine se prezintă sub formă de tub, cu o perie moale prin care aplicăm cu uşurinţă şi distribuim corectorul direct pe zonele vizate: cearcăne, zonele mai întunecate sau roşii de la baza nasului, pete, coşuri. Tubul este transparent, lucru care ne ajută să nu mai stăm să ghicim cât mai are până se termină, dar şi să vedem clar nuanţa.

 

corector lichid bottega verde recenzie

 

 

border-01

CORECTOR LICHID (NUANȚE)

Corectorul vine în mai multe nuanţe. Un aspect important de reţinut este că cea mai deschisă nuanţa disponibilă în Romania se numesţe Bej Natural, este cea aleasă de mine pentru că am tenul deschis la culoare. După cum se vede din poză, nu este însă un ten palid sau extrem de alb, deci nuanţa cu subtonuri calde ale produsului mi s-a potrivit. Dacă însă sunteţi foarte albe, o să se vadă un pic gălbui. În rest, vă ghidaţi în comparaţie cu nuanţa mea: dacă aveţi tenul mai închis/bronzat, luaţi următoarea nuanţă.

 

inainte dupa corector bottega verde

În poza ‘Înainte” tenul era în pre-curăţare iar în poza ‘După” este după ce am urmat toate etapele (vezi capitolul Cum folosim, de mai jos).  De asemenea, în poza ‘După’ pe ten am corectorul pe cearcăne, pete, zona nasului (* Baza de machiaj specială de acoperire a porilor cu acid hialuronic şi galbenele pe toată faţa – cumpără aici <<click  + Fond de ten umed și uscat cu extract de ceai alb și vitamina E în nuanța bej, cumpără aici <<click)

border-01

CORECTOR LICHID BOTTEGA VERDE (SWATCH)

V-am alcătuit swatch-uri ca să aveţi o idee clară, nuanţa de aici fiind la fel ca cea din realitate. Deşi la prima vedere pare prea închisă pentru tenul meu, produsul chiar dă impresia că ”dispare” o dată ce îl aplicăm.

swatch corector bottega verde

CUM ÎL FOLOSIM CORECT:
 • tenul trebuie să fie curăţat înainte cu un demachiant sau cu rutina voastră obişnuită
 • hidratăm faţa cu crema preferată şi aşteptăm 2-3 minute până intră crema în piele
 • de abia acum putem să punem corectorul, eu am folosit şi baza de machiaj dar acesta este un pas opţional, însă diferenţa se observă. Cu baza de machiaj rezistă mai mult şi se întinde mai uşor.
 • produsul se pune în cantităţi mici, puteţi întinde cu degetul curat sau cu o pensulă mică şi mai compactă.

Aceste etape nu sunt special concepute pentru acest produs, ci sunt de fapt cum ar trebui să folosim orice produs, fie el fond de ten, fie pudră, fie corector. Este total greşit să le aplicăm pe tenul necurăţat (apar coşuri din cauza sebumului şi a prafului mixate cu machiaj), sau pe tenul nehidratat (cum vrem să nu fie machiajul uscat când tenul nu are destulă hidratare de la început? ). De aceea vă sfătuiesc cu drag să respectaţi aceşti paşi  dacă doriţi ca produsul să se ridice la potenţialul său. Tineţi minte că şi un pictor îşi pregăteşte pânza înainte de opera sa, aşa şi cu pielea voastră, are nevoie de îngrijire înainte de a pune machiaj.

 

border-01

CORECTOR LICHID (IMPRESII)

 1. Respectă descrierea de pe website şi chiar este un corector cu efect natural
 2. Luminează zonelele mai întunecate alte feţei, dând un efect de piele odihnită
 3. Nu arată ca o mască şi nu accentuează ridurile (dacă este folosit corect, cum am indicat mai sus)
 4. Deşi cantitatea este mică (6 ml) avem nevoie doar de foarte puţin pentru acoperire
 5. Este potrivit pentru un machiaj natural
 6. Se foloseşte cu uşurinţă şi este practic
 7. În ciuda faptului că nuanţele par prea închise în ambalaj, pe faţă ele de fapt se potrivesc. Aici e un pic mai greu până alegi şi compari dar sper ca pozele mele să vă ajute. Pentru că este natural şi eficient, merită cumpărat după o comparaţie a tonurilor.
 8. Are un parfum discret

În concluzie, sunt mulţumită de acest produs, nu mi-a iritat pielea şi nici nu mi-a făcut coşuri, un aspect foarte important pentru mine. L-aş comanda din nou cu siguranţă, deocamdată mai am muuult din el, pare spornic.

 

Îl poți cumpăra de aici <<click

DOAR PENTRU CITITOARELE MELE, BOTTEGA VERDE OFERĂ PRIMELOR 20 DE COMENZI O REDUCERE DE 10% FOLOSIND CODUL  DAILY 

Cum vi se par rezultatele corectorului? Vă aştept cu drag comentariile

 

READ NEXT:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.