Dragilor, astăzi vă vorbesc despre a doua parte a comenzii de la Bottega Verde, recenzia bazei de machiaj. În articolul precedent v-am prezentat recenzia corectorului lichid iar mai jos o să vă spun impresiile mele sincere despre baza de machiaj specială de acoperire a porilor, cu acid hialuronic şi gălbenele (cea din stânga pozei de mai jos).

 

baza machiaj recenzie

 

RECENZIE BAZĂ DE MACHIAJ (BOTTEGA VERDE)

Voi începe cu designul ambalajului, care este rafinat şi de bun gust. Linia artistică este în armonie cu tonurile celorlalte ambalaje. Îmi place scrisul uşor auriu al brandului.

 

Produsul se află într-un tub practic, uşor de folosit.

baza machiaj bottega verde

border-01

IMPRESII BAZĂ DE MACHIAJ SPECIALĂ DE ACOPERIRE A PORILOR, CU ACID HIALURONIC ŞI GĂLBENELE

 

recenzie baza machiaj

Această bază de machiaj este un primer care conţine silicon, deci are o putere mare de acoperire a porilor. După cum se vede din pozele mele de mai jos, după aplicare pielea este vizibil netezită şi mai uniformă. Am pielea de o nuanţă deschisă, cu subtonuri galbene, însă nu este extrem de albă. Acest primer se adaptează nuanţei feţei şi este universal. Consider că dă un ton puţin spre galben, ceea ce ajută să mascheze roşeaţa, fără să fie un look bronzat.

 

swatch primer bottega verde

Mi-a plăcut cum se simte pe piele, îi dă o textură mătăsoasă. Nu strânge şi nu usucă dacă este folosit corect (vezi instrucţiunile de mai jos). Am observat că atât corectorul cât şi fondul de ten se aplică mult mai uşor peste această bază de machiaj. Makeup-ul rezistă mai mult în acest fel, deci este un primer eficient.

Recipientul are 15 ml şi este nevoie de o cantitate redusă pentru fiecare dată când este utilizat, deci nu se va termina repede. Deoarece are silicon, nu este recomandat pentru a fi folosit zilnic, dar o dată sau de două ori pe săptămână sau la ocazii speciale este perfect.

border-01

BAZĂ DE MACHIAJ (CUM SE APLICĂ)

  • curăţă înainte tenul
  • aplică o cremă hidratantă apoi aşteaptă 3-4 minute să intre în piele
  • aplică o cantitate mică de primer (se poate şi cu degetele curate sau cu o pensulă mică şi densă)
  • continuă cu un corector anti-cearcăne şi cu fondul de ten pudră pentru un look perfect sau lasă doar baza în sine pentru un look natural şi discret (gen BB cream)

border-01

În concluzia acestei recenzii, sunt sincer mulţumită de baza de machiaj de la Bottega Verde. Nu mi-a iritat pielea şi nu mi-au apărut coşuri după folosire. Conţine Gălbenele care liniştesc tenul iar Acidul Hialuronic este hidratant. Recomand baza de machiaj pentru ocazii speciale sau pentru zilele când vrem să micşorăm porii pentru un efect natural de piele mai uniformă.

Poţi cumpăra şi voi produsul de aici << click.

 

DOAR PENTRU CITITOARELE MELE, BOTTEGA VERDE OFERĂ PRIMELOR 20 DE COMENZI O REDUCERE DE 10% FOLOSIND CODUL  DAILY 

L-aţi încercat? Cum vi se pare recenzia? Aştept cu drag comentariile mai jos

 

READ NEXT:
One comment
Reply

Nu l-am incercat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.