PUPA Material Luxury este colecţia limitată  de primăvară a brandului italian. Ce conţine? Ce preţuri are? Cum sunt produsele şi ce nuanţe au? Îţi spun astăzi pe blog. O să încep prin aţi dezvălui că are 5 tipuri de produse: gloss, blush, ojă, duo ruj şi creion de buze, fard metalic. Iată-le în detaliu.

Colecţia este inspirată din designul interior nordic modern şi din trenduri precum: elemente de marmură, tonuri feminine pastelate de roz şi de cupru. Acestea se regăsesc în superbul ambalaj, care arată foarte bine pe măsuţa de machiaj.

Cât despre produsele colecţiei în sine, ele sunt în tonuri delicate de roz, mov şi argintiu. Singurul produs mai strident este nuanţa Eccentric Magenta a rujului duo.

 

PUPA MATERIAL LUXURY

Produsele din această colecţie limitată se numesc:

  • 3D Metal Eyeshadow (fard de pleoape cu o luminozitate mare, 49 RON)
  • Duo Lips Twist Up (ruj luminos şi creion de buze, 54 RON)
  • Metal Lip Fluid (gloss pentru buze, cu efect de metal pur, 45 RON)
  • Marbled Blush (un blush maxi care este şi iluminator, 67 RON)
  • Liquid Metal (lac de unghii cu efect de metal lichid, 24 RON)

 

PUPA MATERIAL LUXURY 3D METAL EYESHADOW

Fardurile au o consistenţă cremoasă când sunt aplicate şi rezistă câteva ore pe pleoape, chiar şi fără primer. Desigur că un primer bun le va prelungi durata. Recomand folosirea aplicatorului din cutie, se vede pe piele mult mai bine decât cu o pensulă. Puteţi să folosiţi pensula doar pentru blending.

Se găsesc în trei nuanţe superbe: Rosy silver (un argintiu cu subton roz), Vibrant violet (un mov pastelat) şi Coppery pink (cupru rozaliu). Aplicate, ele sunt diafane şi aşa cum se vede din video tutorialul de mai jos, nu sunt culori intense. Fardurile de ochi din această colecţie sunt create pentru un look subtil, de zi sau de birou.

 

pupa material luxury colectie farduri

 

pupa material luxury machiaj ochi

PUPA MATERIAL LUXURY DUO LIPS TWIST UP

Colecţia conţine două nuanţe de creion de buze plus ruj: Eccentric Magenta şi Flamingo. Ambele oferă o acoperire bună a buzelor. Ele sunt de asemenea practice, pentru că avem creionul de buze integrat în acelaşi produs cu rujul. Prima nuanţă este intensă iar a doua este delicată. Personal aleg Eccentric Magenta când vreau să realizez un machiaj puternic al buzelor, iar Flamingo pentru un machiaj subtil al buzelor şi a pune în evidenţă smokey eyes.

Nu sunt produse waterproof, deci ele se iau la atingere, însă cu puţină atenţie şi reaplicând la nevoie, ele sunt perfecte pentru o zi obişnuită sau pentru un eveniment la care vom doar gusta puţin.

 

pupa material luxury colectie duo creion buze

 

PUPA MATERIAL LUXURY METAL LIP FLUID

Metal Lip Fluid este un gloss, aşa cum spune şi numele său, cu efect metalic. Îl folosesc pe buze cu sau fără ruj. Dă o senzaţie de hidratare şi nu este foarte lipicios. Ca orice gloss, însă se simte pe buze deci îl recomand dacă sunteţi fane gloss şi această senzaţie nu vă deranjează.

Aşa cum  se vede din tutorialul video de mai jos, el dă o strălucire intensă şi iluzia că buzele sunt un pic mai mari. Nu schimbă cu mult nuanţa rujului de sub, dacă îl folosiţi. Pe buzele goale dă o mică tentă roz şi multă strălucire. Se găseşte într-o singură nuanţă numită Ethereal Rose.

Pupa material luxury colectie gloss buze

 

PUPA MATERIAL LUXURY MARBLED BLUSH

Blush-ul din acestă colecţie are două nuanţe de roz şi un iluminator auriu. Se aplică puţin, amestecând pesnula peste nuanţe, reaplicând pentru un ton mai intens. Are o textura delicată, cu o cantitate generoasă de produs înăuntru. Oferă culoare şi luminozitate obrajilor.

 

pupa material luxury colectie maxi blush

 

PUPA MATERIAL LUXURY LIQUID METAL

Două nuanţe de ojă întregesc acestă colecţie: una de argintiu şi una de mov. Ambele sunt frumoase. Este nevoie de două straturi pentru o aplicare opacă. Rezistă pe unghii câteva zile şi se şterge uşor cu acetonă.

pupa material luxury colectie pupa oja

În concluzie, colecţia limitată Pupa Milano Material Luxury este una superbă. Îmi place mult ambalajul dar şi produsele în sine.

UPDATE 2018: Colectia a fost retrasa din gama de produse deoarece a fost creata ca editie limitata.

 

Puteţi vedea swatchurile şi un tutorial al makeup artistului oficial Pupa în video-ul de mai jos.

 

 

CE AI VREA SĂ ÎNCERCI DIN COLECŢIA PUPA MILANO MATERIAL LUXURY?  

 

Hai şi pe Facebook ♡ Instagram ♡ Twitter ♡ Email.

Text & fotografie ⒸThe Daily Fashion Inspiration.

 

8 comments
Reply

Superbe pozele, esti preferata mea la imagini!

Reply

Mulţumesc frumos!

Reply

Foarte frumoase produsele, as incerca oja mov

Reply

Frumoasă alegere!

Reply

Superbe pozele! As incerca blush-ul.

Reply

Mulţumesc mult!

Reply

Îmi plac nuanțele produselor 😍😍😍😘 mulțumim pentru informații 😍😘

Reply

Cu drag!

COMMENT HERE / COMENTEAZA AICI

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.