noutati iarna 2018 2019 pupa milano

NOUTATI DE IARNA PUPA MILANO ROMANIA (2018-2019)

Noutatile de iarna 2018-2019 de la Pupa Milano includ multe produse minunate. In fiecare an, brandul italian creaza colectii speciale, cu tematici interesante pentru Craciun dar nu numai. Astfel, astazi va prezint detalii despre ele, cu fotografii si pareri.

NOUTATI DE IARNA PUPA MILANO 2018-2019

In primul rand, va prezint un rezumat al colectiilor din aceasta iarna:

 • Lovely Birds
 • Pupart Matt & Shiny 2018-2019
 • Rock & Rose

Pe langa colectiile de mai sus, s-au format si seturi de machiaj cu diferite produse si portfarduri care se pot vedea in aceasta sectiune din magazinul online Pupa Milano Romania. Tot in aceasta iarna s-au lansat noi variante pentru produsele de ingrijire corporale din gama Home Spa.

ROCK & ROSE PUPA MILANO

Sa incepem cu superba colectie in editie limitata Rock & Rose care aduce o atmosfera festiva dar si florala, cu ambalajul sau auriu si broderia sub forma de trandafir. Este o tematica deosebita si o idee interesanta, diferita de ambalajele obisnuite.

rock rose colectie pupa
Rock & Rose colectie Pupa

Colectia Rock & Rose contine produse pentru fata, ochi, buze si unghii, cu sclipiri metalice. Gama este gandita pentru femeile puternice, care iubesc nuantele intense. Ea contine:

 • 1 iluminator
 • 3 rujuri lichide mate metalizate
 • 2 nuante de oja
 • 3 farduri de ochi

Dar nu numai ambalajul este deosebit, cat si nuantele sale. De exemplu, fardul negru cu reflexe burgundy este spectaculos si ceva pe care nu am mai intalnit pana acum in nicio paleta. Puteti cumpara intreaga colectie sau fiecare produs separat. Va recomand mai ales fardul negru dar si rujurile.

Am incercat gama si imi place mult. Rujurile sunt absolut superbe si se simt bine pe buze, desi trebuie sa retinem faptul ca ele nu promit hidratare. Le recomand pentru purtarea timp de cateva ore, cu buzele bine hidratate inainte. Cand rujul se usuca dupa un minut de la aplicare, buzele devin mate dar cu reflexe metalizate. Am realizat cateva swatches mai jos ca sa va arat cat de frumoase sunt.

rock rose rujuri swatches pupa milano romania
Rock & Rose rujuri swatches Pupa Milano Romania

Mai jos putem vedea un machiaj realizat cu produsele din aceasta colectie, in care artistul oficial Pupa Milano Italy ne va da cateva idei despre cum sa aplicam.

Tutorial de machiaj cu produsele din colectia limitata Rock & Rose Pupa Milano

PUPA BIRDS

Continuam cu alte produse minunate Pupa Milano. Pentru sezonul Craciun dar si pentru intreaga iarna, Pupa ne propune anul acesta o tematica cu focus pe pasari. In ambalaje foarte dragalase, colectia Lovely Birds ascunde inauntru machiaj profesionist in nuante minunate.

pupa milano birds
pupa milano birds

Ea este reprezentata de 4 pasari cu un design diferit. Astfel:

 • Pupa Bird 1 contine machiaj al buzelor
 • Pupa Bird 2 (pentru ochi si buze)
 • Pupa Bird 3 (pentru fata, ochi si buze)
 • Pupa Bird 4 (pentru fata, ochi si buze)

Va dezvalui mai jos cateva dintre modele si va invit sa le descoperiti pe toate in magazinele Pupa Milano dar si pe magazinul lor online. Toate sunt dragalase deci e greu sa ma decid care e pasarea mea favorita.

Colectia Lovely Birds de la Pupa Milano
pupa milano birds small
Colaj realizat de catre mine cu Pupa Lovely Birds in varianta Small

PUPART 2018-2019

Gama Pupart aduce noi versiuni pentru aceasta iarna, impreuna cu elemente surprinzatoare. In decembrie 2018 dar si pentru lunile de iarna 2019, Pupa Milano a realizat palete complexe, de diferite dimensiuni. Astfel exista:

 • Pupart S (pentru machiajul ochilor)
 • Pupart M (pentru fata, ochi si buze)
 • Pupart L (pentru fata, ochi si buze)
 • Pupart XL (pentru fata, ochi si buze)

Finish-urile sunt de doua tipuri: mate sau stralucitoare. Fiecare dimensiune de mai sus vine deci in doua variante, Matt sau Shiny. In plus, exista si variatiuni de nuante, care sporesc numarul variantelor de palete Pupart. Le puteti vedea pe toate in magazinul online Pupa Milano Romania sau in cele fizice.

pupart shiny paleta
Pupart Shiny paleta

Ce e surprinzator, intr-un sens bun, este existenta a doua elemente:

 • mixing zone (permite crearea de noi nuante, prin amestecarea culorilor primare)
 • holo top coat (cand se folosesc ca top coat, se produc nuante inedite)

Pupart sunt un cadou deosebit, de la ambalajul elegant pana la nuantele de bun gust. Se pot realiza cu ele nenumarate look-uri. Mai jos va arat creatiile make-up artistului oficial Pupa Milano Italy. Sfaturile sale sunt usor de urmat iar pasii nu sunt multi:

Tutorial Pupart XL 2019

In concluzie, colectiile de iarna 2018-2019 de la Pupa Milano sunt de calitate si de bun gust. Au un design pentru fiecare tip de make-up lover, de la dragalasele Lovely Birds, la paletele elegante Pupart.

CARE ESTE COLECTIA DE IARNA FAVORITA DE LA PUPA?

semnatura blog

All text is written by me. My personal photographs are watermarked © www.thedailyfashioninspiration.com.
Copying my content is prohibited.

2 thoughts on “NOUTATI DE IARNA PUPA MILANO ROMANIA (2018-2019)”

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.