TOTUL DESPRE NOPTIERE

Avand in vedere ce piesa de mobilier esentiala este, trebuie sa ai grija cum sa iti alegi noptiera. In articolul de astazi o sa te ajut sa alegi noptiera potrivita pentru tine. Este foarte important sa consideri stilul, functionalitatea si spatiul pe care intentionezi sa il ocupe. Noptiera nu e neaparat doar o suprafata aditionala care sa arate bine, dupa cum o sa vezi.

NOPTIERE

In primul rand, un aspect important este numarul noptierelor. Daca ai un pat de o persoana sau daca ai patul cu o latura lipita de perete, vei putea adauga doar o noptiera. Daca ai insa un pat dublu si acces pe ambele parti, te sfatuiesc sa cumperi doua noptiere, ca fiecare persoana sa aibe mobilierul sau.

Al doilea pas este sa decizi ce fel de functionalitate ai avea nevoie. Unele noptiere au caracteristici aparte cum ar fi porturi de incarcare a dispozitivelor sau spatii de docking pentru smartphone. Desigur, in marea majoritate a cazurilor nu ai avea nevoie de asa o noptiera avansata, mai ales ca tehnologia evolueaza foarte rapid si te poti trezi cu functii depasite (cum ar fi floppy disks acum).

Gandeste-te ce rol va avea noptiera ta si pentru cate functii iti trebuie. Daca ai nevoie de noptiera doar pentru a stoca lucruri, a-ti aseza o veioza sau a avea un ceas cu alarma, nu e nevoie sa te complici. Iti recomand sa alegi una minimalista moderna sau una clasica, depinzand de stilul tau personal.

NOPTIERE MINIMALISTE MODERNE

Daca esti adepta stilului modern, iti propun sa optezi pentru noptiere minimaliste. Cu linii simple si drepte, cu accesorii discrete, noptierele moderne incadreaza patul in mod simplist. Ele sunt practice, dar in acelasi timp reprezinta un tip de mobilier perfect pentru un dormitor in stil scandinav sau cat mai sumar.

Un astfel de exemplu este design-ul noptierei Sorana. Frumusetea liniilor este completata de manerele argintii. Cele doua sertare ofera spatiu de depozitare langa pat iar pe partea superioara incap desigur o veioza, carti si alte mici obiecte.

In cazul unui dormitor minimalist in nuante inchise, iti sugerez design-ul noptierei Elite. Ea are un model aparte, cu un spatiu interesant intre partea de sus si sertar.

NOPTIERE CLASICE

Daca insa admiri stilul clasic, noptierele ornate cu frumoase caneluri te vor incanta. Modelul de noptiera Karen este potrivit pentru un dormitor in nuante deschise, ele facand camera sa para mai mare.

Pentru un dormitor in nuante inchise, iti sugerez noptiera clasica Cristina Schoko, in care lemnul elegant se imbina cu rafinamentul liniilor. Sertarul permite pastrarea micilor obiecte departe de praf iar raftul de jos este potrivit pentru aranjarea cartilor preferate pentru lectura de seara.

SFATURI DE INTRETINERE A NOPTIERELOR

Pe langa aspectul de durabilitate a noptierelor, trebuie sa fim atente si la intretinerea lor. Cum sa ai grija ca noptierele tale sa fie in conditie buna pentru mult timp? In primul rand trebuie sa ai grija sa folosesti mereu coastere sub pahare pentru a evita udarea si zgarierea materialelor. Apoi, este necesar sa ingrijim suprafata noptierelor conform instructiunilor din magazin. In al treilea rand, trebuie sa evitam veioze care se incalzesc prea mult, diferenta de temperatura putand sa umfle suprafata noptierei.

Noptierele sunt o piese importante de mobilier, care intregesc dormitorul. Sper ca sfaturile mele sa va ajute sa alegeti noptierele potrivite pentru voi.

CE NOPTIERE PREFERATI?

All text is written by me. My personal photographs are watermarked © www.thedailyfashioninspiration.com.
Copying my content is prohibited.

This is a personal blog. Any views or opinions represented in this blog are personal and belong solely to the blog owner and do not represent those of people, institutions or organizations that the owner may or may not be associated with in professional or personal capacity, unless explicitly stated. Any views or opinions are not intended to malign any religion, ethnic group, club, organization, company or individual.

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries or damages from the display or use of this information.

1 thought on “TOTUL DESPRE NOPTIERE”

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.