masa scaune sufragerie

MASA SI SCAUNE SUFRAGERIE (STILURI SI IDEI)

Masa de cina este locul unde familia si prietenii se aseaza si impart povestiri in timp ce se bucura de o mancare calda. Deci nu e nici o mirare ca multa lume isi doreste un set de masa si scaune de sufragerie frumoase si practice.

Dar inainte sa cumparati prima masa care v-a sarit in ochi, ar trebui sa considerati intai cateva aspecte. Despre ele o sa va povestesc in acest articol de design interior.

MASA SI SCAUNE SUFRAGERIE

In primul rand, este important sa stabilim aspectul practic al mesei, pentru a se mula stilului vostru de viata. Evident, unul dintre cele mai importante aspecte ce trebuie considerate este cum veti folosi noua masa? Daca masa este o extensie a bucatariei in living, camerei familiale sau biroului, mai mult ca sigur va fi folosita foarte des, fie pentru prepararea mancarii, munca de birou sau alte activitati.

Veti avea nevoie de o masa cu un stil mult mai lejer dar cu o constructie rezistenta. Un exemplu de astfel de produs este setul format din masa Torino si scaunele Bella (click aici), cu un design minimalist. Furnirul si lemnul masiv de stejar ofera o suprafata rezistenta, mai ales daca o protejati in timp cu o fata de masa.

Alta optiune este o masa din lemn masiv de fag, cu scaunele tapitate integral cu stofa, asa cum este masa Elite cu scaune Venus (shop). Un astfel de set se poate asorta usor cu alte elemente textile precum perdelele sau covoarele, intregind stilul camerei.

Daca nu sunteti fanii scaunelor tapitate pe spate, alta optiune este frumosul set format din masa Lille si scaunele Torra (shop aici), din PAL melaminat si cherestea de fag.

Tot un set minimalist, dar cu un design cu linii interesante pentru spatarele scaunelor, este cel format din masa Coffee si scaunele Cara (shop). Un alt aspect interesant al acestui set sunt tabliile tapitate cu piele naturala crem inserata in blat. Astfel, masa de sufragerie poate sa iasa din tiparele clasice si sa devina o piesa de mobilier inedita.

MASA SI SCAUNE ELEGANTE PENTRU SUFRAGERIE

Dar daca cautati o masa pentru incaperea de cinat formala sau pentru a o folosi mai ales la ocazii speciale, va recomand masa cu scaune de sufragerie Tudor (shop). Detaliile sale si finisajul clasic o fac perfecta pentru o prima impresie minunata din partea invitatilor, dar si un set de mobilier care va dura ani de zile in familie.

MASA SI SCAUNE PENTRU O SUFRAGERIE MICA

Cand insa spatiul sufrageriei este mic, o solutie de design interior este alegerea unei mese rotunde si extensibile. Va recomand setul format din masa extensibila Korsika si scaunele Bremen (shop aici), cu superbe caneluri clasice. Forma sa rotunda va permite incadrarea usoara intr-un spatiu mic, fara lovirea de colturi.

CARE ESTE SETUL VOSTRU PREFERAT DE MASA SI SCAUNE SUFRAGERIE?

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Show Buttons
Hide Buttons