Astăzi vă vorbesc despre un haul Biorigine, cu produsele naturale din Franţa. Acum ceva vreme v-am împărtăşit impresiile mele sincere despre deodorantul natural şi în rândurile următoare vă dezvălui şi restul de produse comandate.

HAUL BIORIGINE

sapun argan provence

Biorigine este un magazin online care are numai produse naturale. Ele nu sunt testate pe animale şi nu au parabeni sau coloranţi. Mi-a plăcut conceptul său şi am comandat: o pastă de dinţi cu Aloe Vera, şamponul solid şi săpunul de Argan.

SĂPUN BIO CU ULEI DE ARGAN BIORIGINE

În acest haul Biorigine, săpunul cu ulei de Argan a fost o descoperire discretă şi plăcută. Parfumul său care aminteşte de o prăjitură franceză, caracteristică zonei Provence, îţi învăluie simţurile. Face o spumă uşoară şi hidratează. Uleiul de Argan este recunoscut pentru proprietăţile sale regenerante deci este o alegere perfectă pentru a tonifia şi calma pielea.

 

 

PASTĂ DE DINŢI CU ALOE VERA BIORIGINE

pasta dinti aloe

Pentru gingii sănătoase, Aloe Vera este un ingredient natural care ajută la regenerarea lor. Este bine să folosim astfel de produse pentru a avea grijă de gingii din timp, nu numai când ajung să se degradeze grav. Textura acestei paste de dinţi cu Aloe Vera este una de gel. Efectul este de împrospătare. Spre deosebire de multe paste de dinţi din comerţ, nu are un gust mentolat care să dea impresia că îţi ia gura foc, ci un gust plăcut şi răcoritor. În plus, are un procentaj ridicat de Aloe Vera, 70%, lucru care sporeşte eficacitatea.

ŞAMPON SOLID BIORIGINE

sapun sampon biorigine

Altă descoperire plăcută în haul-ul Biorigine a fost şamponul solid. Este sub forma unei flori şi îl înlocuieşte pe cel lichid. Prima dată a fost o senzaţie neobişnuită pentru că în rutina mea foloseam un lichid însă acum nu aş mai renunţa la şamponul solid. Iată cum se foloseşte: îţi uzi părul bine şi faci spuma cu şamponul solid între palme, apoi îţi masezi scalpul şi părul cu spuma făcută. Eu prefer să îl clătesc şi apoi să ating părul cu săpunul solid, a doua oară face o spumă şi mai bogată. Clătesc iar şi aplic balsamul preferat.

Un astfel de şampon solid durează de două ori mai mult decât o sticlă obişnuită din cel lichid. Se găseşte în mai multe variante, eu alegându-l de această dată pe cel anti-mătreaţă. Eu l-am comandat pentru că echilibrează şi calmează scalpul sensibil.

Dacă mă urmăriţi de ceva vreme, poate ştiţi că am o alergie la o substanţă chimică folosita de foarte multe firme nenaturale din comerţ (methylisothiazolinone). De aceea este foarte important pentru mine să folosesc produse care nu conţin acest alergen. Produsele selectate de pe Biorigine nu îl conţin şi sunt foarte mulţumită.

sapun sampon natural

PRODUSE HAUL BIORIGINE

CE PRODUS V-A PLĂCUT CEL MAI MULT? AŞTEPT COMENTARIILE CU DRAG

All text is written by me. My personal photographs are watermarked © www.thedailyfashioninspiration.com.
Copying my content is prohibited.
 

 


 

6 comments
Reply

Minunate!

Reply

Interesant samponul solid. Imi place cum sunt descrise orusele si cred ca voi achizitiona pasta de dinti cu aloe vera.

Reply

Mi-a atras atentia samponul solid ;sunt foarte curioasa daca s-ar potrivi si tipului meu de par .

Reply

Foarte interesant samponul solid, vreau sa il incerc

Reply

Pasta de dinti

Reply

Superbe pozele!! Mereu intru sa admir noile creatii! P.S. imi place foarte mult samponul solid

COMMENT HERE / COMENTEAZA AICI

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.