Gerovital H3 Derma Plus:  Cum sunt produsele? Dau rezultate? Va spun opinii sincere in recenzia Gerovital H3 Derma Plus de astazi. Parerea mea despre creme și cum le-am combinat pentru un tratament eficient, pe blog. Le vom lua pe fiecare pe rând, ce cremă nu mi s-a potrivit plus recenzia mea despre apa micelară.

 

GEROVITAL H3 DERMA PLUS

În primul rând, produsele din această gamă premium sunt mai eficiente folosite împreună. Am testat 3 creme și apa micelară, timp de 2 luni, deci părerea mea este una avizată, ca utilizatoare. Problema mea era ușoara rozacee, dar este un aspect pe care, dacă îl aveți și voi, vă recomand să luați măsuri imediat pentru că în stadiul 4 devine permanentă.

Țin să precizez că eram în stadiul 2 și am regresat la 1, din ce în ce mai rar mi se înroșește pielea și pot să folosesc acum alte produse (dar numai să fie pentru tenul sensibil). Iată ce am folosit pentru tenul cuperozic, toate de la Gerovital H3 Derma+:

 

GEROVITAL H3 DERMA PLUS RECENZIE

 • Crema pentru piele cu roșeață și scuame Gerovital H3 Derma+ are o formulă care intră ușor în piele. Eu am utilizat-o o săptămână pe toată fața, după apa micelară, apoi am folosit-o doar pe nas și obraji. Nu mi-a înroșit pielea ci a făcut-o mai moale. Însă pentru că am pielea foarte sensibilă, simt că după ce mi-a tratat roşeaţa, nu vreau să insist cu utilizarea ei, ci doar la nevoie.
 • Are 50 de ml.
 • Nu are parfum, nici parabeni.
 • Deoarece netezește structura porilor, impresia mea a fost că ajută și la diminuarea mărimii lor.

gerovital h3 derma crema piele roseata scuame recenzie

 


 

GEROVITAL H3 DERMA CREMA MASCĂ CALMANTĂ ȘI REGENERANTĂ

 • Crema-mască calmantă și regenerantă, un produs pe care l-am aplicat în fiecare zi, pe frunte și pe bărbie, în strat gros apoi după 10 minute am îndepărtat excesul cu o dischetă demachiantă uscată. Pentru că se aplică în stilul unei măști, ea se va consuma mult mai repede dar dacă îl folosiți împreună cu crema de mai sus (adică masca pe frunte și bărbie iar crema pentru scuame pe nas și obraji, o să țină mai mult).
 • Are 50 ml. Este plăcut de utilizat și nu m-a iritat. Am simțit-o ca pe un tratament spa, un răsfăț. Pielea e mai fină, mai calmată. Iarăşi nu recomand când tenul e vindecat, ci pentru situaţii când simţi că tenul are nevoie.
 • Nu are parabeni, nu are parfum.

gerovital h3 derma crema masca calmanta regeneranta recenzie

 


 

GEROVITAL H3 DERMA PLUS APA MICELARĂ OPINII

 • Apa micelară Gerovital H3 Derma+ a fost cea cu care mi-am curățat chipul în fiecare seară în timpul tratamentului. Este eficientă în a lua machiajul (chiar și cel waterproof) dar și impuritățile de zi cu zi. Are un pH apropiat de cel natural al lacrimii.
 • Ca design, pompița este practică. Eu nu sunt genul să pun mult produs deci m-a ținut 2 luni însă depinde de cât de mult pompezi pe discheta de bumbac. Are 150 de ml.
 • Mirosul este plăcut. Aș fi preferat să nu aibe parfum deloc, însă nu mi-a înroșit pielea. Nu are alcool sau parabeni. Este singurul produs pe care o să continuu să îl folosesc şi împreună cu alte ape micelare şi creme, chiar după vindecarea cuperozei.

 

gerovital h3 derma apa micelara recenzie

 


 

 

 

GEROVITAL H3 DERMA PLUS CREMA ANTICUPEROZICĂ HIDRATANTĂ OPINII

 • Crema anticuperozică acoperă un pic roșeața și are SPF 10. Mi-ar plăcut cum se simțea pe piele, asta până când m-am uitat în oglindă. Din păcate, nu ne-am înțeles deloc. În prima săptămână, am vrut să o folosesc pe ea după apa micelară însă mi-a făcut pielea mai roșie și niște coșuri mici roz după doar o singură utilizare. Cum nu am mai folosit-o, cum au trecut. I-am mai dat o șansă după o lună, într-o zi, dar era clar că ea e vinovata pentru o înroșire bruscă și iar apăruseră coșulețele roz. Nu îmi pot da seama la ce am reacționat din lista de ingrediente (bănuiesc conurile de chiparos) dar îmi pare rău că nu mi s-a potrivit, am auzit că multor fete le-a făcut bine, deci depinde de tenul fiecăreia.

 

gerovital h3 derma crema anti cuperozica recenzie

În concluzie, v-aș recomanda să încercați primele două creme și apa micelară de la Gerovital H3 DermaPlus, pentru ca rozaceea trebuie luată din pripă. Știți foarte bine că fac recenzii sincere și aceasta a fost experiența mea. În cât timp scade cuperoza depinde de tenul vostru, de gradul în care e acum.

Produsele folosite:

 

gerovital h3 derma plus pareri

 

 

TU CE PARERE AI DESPRE GEROVITAL H3 DERMA PLUS?

Fotografii si text ⒸThe Daily Fashion Inspiration.

 

Text and personal photographs © www.thedailyfashioninspiration.com.
Copying my content is prohibited.
 

 

3 comments
Reply

Deosebite

Reply

Din gama Gerovital H3 Derma pentru tenul sensibil folosesc in ultima perioada chiar apa micelara si demachiantul cremos.
Si eu am probleme cu roseata in obraji, tin totul sub control cu creme dermatocosmetice adecvate si protectie solara mare folosita zilnic.
Asa cum ai spus daca nu actionam la timp se agraveaza problema, din pacate.

Reply

Imi pare rau ca si tu suferi de roseata in obraji, se pare ca este o problema destul de des intalnita.

Ma bucur insa ca produsele iti fac bine si te ajuta sa nu agravezi roseata.

COMMENT HERE / COMENTEAZA AICI

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.