VOI SUNTEŢI DIVELE MELE

Şi când scriu asta, o spun cu drag, cu alint. Ştiţi deja că sunt genul de femeie căreia nu îi place să fie ea în centrul atenţiei.  Prefer să las proiectele să fie în focus, să vă vorbesc prin pozele de calitate şi prin articolele la care nu am dat niciodată Publish în grabă.

Sunt onorată şi mândră că blogul meu e nominalizat la categoria Young Divas in Beauty Blogging, cu atât mai mult cu cât pozele şi textele sunt realizate de către mine. Dar asta nu înseamnă nici pe departe că îmi asum toate meritele. Vreau să mulţumesc mult Digital Divas by Avon, organizat de Evensys.ro, pentru şansa acordată şi să urez celorlalte concurente mult noroc!

Un mare mulţumesc cititorilor mei. Nu asociez cuvântul ”divă” din titlu cu aroganţă ci este o metaforă pentru calitatea înaltă a pozelor şi a articolelor. Blogul meu a fost şi o să fie nu despre mine pe un piedestal ci despre împărtăşirea de opinii sincere, de produse minunate, de sfaturi. Mereu mi-am respectat cititorii, mereu am răspuns la comentarii, mereu mi-am făcut timp pentru că dincolo de profilele de Facebook şi Instagram se află oameni ca noi toţi, deşi unele persoane uită acest aspect. Voi nu sunteţi nişte numere la followers, ci voi sunteţi divele (în sensul bun de alint) pentru că o să aveţi parte în continuare de ceea ce este mai bun în proiectele mele. Voi daţi viaţă acestui blog care fără interacţiunea voastră ar fi fără suflet.

De asemenea, vreau să mulţumesc mult tuturor brandurilor şi magazinelor care mi-au dat şansa să descopăr lucruri noi şi să îmi spun sincer părerea: (L’Oreal Paris România, Melkior, Bottega Verde, Bioderma, Vegis, Lambre Paris, Verdex, Amazon.com Beauty, Herbagen, Farmec).

Gândul la nominalizare nu mă face mai plină de sine, ci din contră, mă ambiţionează să vă fac mândre că citiţi acest blog.

VOTARE

1. Intraţi la http://vote.evensys.ro/en/subscribe/ şi scrieţi acolo adresa voastră de email
2. Mergeţi la căsuţa voastră de email şi deschideţi mesajul nou primit intitulat ”Vote for digital divas 2017”. Daţi click pe linkul din mesaj şi o să vă ducă la chestionarul de votare.
3. În secţiunea pentru Young Divas in Beauty Blogging, sustineţi blogul meu ca fane ale The Daily Fashion Inspiration, alegând numele lui.

Mulţumesc mult!

All text is written by me. My personal photographs are watermarked © www.thedailyfashioninspiration.com.
Copying my content is prohibited.

7 thoughts on “VOI SUNTEŢI DIVELE MELE”

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.