Produsele bio sunt din ce în ce mai apreciate şi căutate, de aceea am ales să fac o comandă pe Biorigine.ro şi să testez câteva dintre produsele lor. Pentru început, o să vă prezint un deodorant bio cu muşeţel de la brandul Avril.

 

 

deodorant avril recenzie

Ce ingrediente are deodorantul bio?

Acest deodorant cu Muşeţel conţine de asemenea şi Aloe Vera, 99% din totalul ingredientelor sunt naturale iar
10 % din totalul ingredientelor provin din agricultura organică. Este fabricat în Franţa şi are certificat bio.

border-01

recenzie biorigine deodorant

 

De ce să alegem un deodorant bio?

În general, produsele bio, deoarece sunt naturale, nu irită pielea aşa cum fac cele pline de chimicale.  Ele sunt o alternativă mai blândă şi mai sănătoasă. În ceea ce priveşte eficienţa, consider că deodorantul roll-on cu muşeţel se poate compara cu brio faţă de alte mărci care nu sunt naturale, l-am testat timp de o lună şi sunt mulţumită de cum protejează împotriva mirosului neplăcut. Trebuie să ţinem cont însă că ph-ul fiecăruia este diferit, deci ce mi se potriveşte mie poate să nu fie aşa eficient pentru alte persoane şi invers.

border-01

deodorant bio natural

 

Cum folosim un deodorant bio?

Este foarte important să păstram regulile de igienă, după duşul zilnic putem aplica deodorantul pe pielea curată. El protejează pentru câteva ore (aş spune 6-8) şi dacă faci efort, îţi recomand să îl reaplici în timpul zilei. Consider că pentru un produs natural, el reuşeşte să ţină pielea cu un miros plăcut. Această versiune cu muşeţel are un parfum discret şi dulce.

Alt sfat este legat de pelicula subţire semi-transparentă pe care o lasă. Mostra de mai sus este pozată imediat după aplicare, ea uscându-se şi pierzându-şi din intensitate după un minut. Eu îl aplic şi aştept 60 de secunde să se usuce, apoi şterg încet cu un şerveţel curat. Astfel surplusul este luat şi deşi pelicula în sine nu pătează hainele, este o metodă bună mai ales vara când s-ar vedea neplăcut pe piele.

border-01

 

deodorant bio recenzie

 

De unde putem cumpăra un deodorant bio?

Eu l-am comandat de aici << click.

În concluzie, sunt mulţumită de acest produs natural şi sunt curioasă să mai încerc şi alte variante, ca să pot compara.

Vouă cum vi se pare? Folosiţi deodorante bio? Comentaţi mai jos

READ NEXT:
One comment
Reply

Un produs folositor. Si pozele sunt superbe, bravo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.