decorare dormitor copii

DECORARE DORMITOR COPII (IDEI 2019)

Decorarea dormitorului copiilor poate fi o activitate distractiva si creativa. In acest articol o sa va dezvalui trucuri de design si idei inspirationale, potrivite pentru cei mici, astfel incat decorarea camerei lor sa fie minunata.

DECORARE DORMITOR COPII

Daca in articolele precedente v-am vorbit despre cum sa alegem mobila potrivita pentru un dormitor copii, astazi va prezint modalitati in care sa stilati camera cu decoratiuni si proiecte simple. Ca o atentionare, daca implicati copiii in aceste proiecte, nu ii lasati cu obiecte taioase sau periculoase si nu ii lasati nesupravegheati.

DECORARE PERETE DORMITOR COPII

Un prim astfel de proiect este sa realizati un perete de accent. Acesta este un perete care atrage atentia si ofera o nota deosebita designului. Decorarea peretelui de accent intr-un dormitor copii se poate face printr-o imitatie de tapet, cu ajutorul stencilurilor. Ele se pot cumpara deja facute online sau puteti sa le realizati singuri din carton/plastic. Daca aveti talent, puteti picta si cu mana libera.

De asemenea, daca doriti un model complex sau realist, puteti opta pentru un tapet. Va recomand montarea de un profesionist, pentru ca manevrarea bucatilor si imbinarea lor perfecta nu este usoara.

Pentru peretele de accent, un pat lipit de el pe lungime este adecvat, deoarece copilul poate sa se bucure de frumusetea tapetului, vazandu-l si din pat. Un astfel de model se gaseste in setul de dormitor pentru copii Campus dar si in designul Stefan, special create pentru cei mici. Totusi, se poate la fel de bine si face peretele de accent orientat pe peretele opus capului patului. Mai mult, se poate pune cu capul patului lipit de peretele de accent, astfel incat sa fie vizibil cum deschizi usa dormitorului, ca in setul Tara Sonoma de mai jos.

DECORARE DULAP DORMITOR COPII

Nu numai peretele poate fi decorat, ci si mobilierul in sine. Dulapul este o piesa perfecta pentru asa ceva, datorita suprafetei mari disponibile, desi se pot decora toate piesele de mobilier, indiferent de dimensiuni. Puteti adauga stickere sau chiar picta manual noptierele, patul, etajerele, birou etc.

Iar daca vreti un set de-a gata, va recomand designul Giraffe, cu elemente printate. Acesta vine cu ele inserate din fabrica, deci tot ceea ce trebuie sa faceti este sa montati mobila, fara sa va faceti griji pentru aplicarea desenelor.

DECORAREA CU CARTI A DORMITORULUI PENTRU COPII

Urmatoarea idee de decoratiuni este crearea unei mini biblioteci, care imbina cultura cu esteticul. Este important ca de mici sa le insuflam iubirea pentru educatie si sa le deschidem minunata lumea a cartilor.

Vom realiza un colt de poveste pentru cei mici cu ajutorul setului Tara, care include o etajera cu 3 polite, perfecta pentru a aranja cartile preferate.

Pentru un efect deosebit, cartile pot fi aranjate dupa culori, intr-un gradient. Alaturi de ele, putem pune jucarii in acelasi ton, crescand efectul unitar al acestui design. Va fi minunat pentru cei mici (dar si frumos de privit pentru cei mari).

Sper ca ideile mele de decorare a dormitorului pentru cei mici v-au placut si va astept parerile in comentarii.

CE IDEI DE DECORARE DORMITOR COPII AVETI?

All text is written by me. My personal photographs are watermarked © www.thedailyfashioninspiration.com.
Copying my content is prohibited.

This is a personal blog. Any views or opinions represented in this blog are personal and belong solely to the blog owner and do not represent those of people, institutions or organizations that the owner may or may not be associated with in professional or personal capacity, unless explicitly stated. Any views or opinions are not intended to malign any religion, ethnic group, club, organization, company or individual.

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries or damages from the display or use of this information.

2 thoughts on “DECORARE DORMITOR COPII (IDEI 2019)”

  1. Vai ce imi place tapetul din prima poza!Si eu trebuie sa ii decorez camera fetitei cat mai curand!Mi.ar place mult sa arate ca si cea din poza!Eu deja am cumparat 2 role de tapet roz deschis pentru ca si.a dorit ea asa dar ii voi arata poza si poate va dori sa schimbam ceva si noi ca sa avem la final un perete si o camera vesela si frumoasa!

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.