Colecţia de Crăciun Sephora 2017 este acum în magazine şi online. Vă prezint ce produse include, preţurile şi favoritele mele. Ea se intitulează Sephora Winter Wonderland şi sărbătoreşte nu numai Crăciunul, ci toată frumuseţea unei ierni cu tente de alb, roz pal şi auriu.

 

 

COLECŢIA DE CRĂCIUN SEPHORA 2017

 

Colecţia de Crăciun Sephora 2017 are ca mascotă o vulpiţă drăgălaşă. Se regăseşte în diferite ipostaze în gama acestei lansări de Sărbători, toate cu un ambalaj deosebit. Îmi place foarte mult gama de culori aleasă pentru colecţie, aşa cum se vede din blogul meu, eu fiind o fană a rozului pastelat, a albului şi auriului. Consider că este o combinaţie feminină şi delicată.

 

colectia de craciun sephora 2017 preturi

 

Gama Sephora Winder Wonderland este structurată pe următoarele categorii:

  • Amazing treats
  • Beauty goodies
  • Adorable gifts
  • Enchanted sparkling bath
  • Wonderland palettes

 

Produsele incluse în colecţie sunt de la creme de mână, palete de machiaj, pensule, căni, calendar advent şi multe alte cosmetice, fie seturi, fie separat.

 

 

COLECŢIA DE CRĂCIUN SEPHORA 2017 & PREŢURI

 

Preţurile produselor din Sephora Winter Wonderland încep de la 11 RON (pentru bureţelul de baie de la https://www.sephora.ro/baie-si-corp/accesorii/fox-shower-sponge/p3119122.html) până la 409 RON pentru setul de pensule de la https://www.sephora.ro/accesorii/pensule-si-aplicatoare/ochi-si-sprancene/essential-pro-brush-set/p3119100.html . Deci există produse pentru orice buget.

Deţin o parte dintre ele şi pot spune că, aşa cum ne-a obişnuit Sephora, produsele gamei colecţiei de Crăciun Sephora 2017 sunt de calitate. Designul este festiv, cu accente drăgălaşe, jucăuş dar fără să fie de prost gust. Există produse cu mult roz pal pentru fetele şi femeile cărora le place acest stil, dar şi palete cu un ambalaj negru, mai sobre şi mai potrivite celor pentru alt stil.

colectia de craciun sephora wonderland

 

PREFERATELE COLECŢIEI DE CRĂCIUN SEPHORA 2017

Am pozat mai sus produsele mele favorite din această gamă, însă mi-a fost foarte greu să aleg, deoarece toate sunt foarte drăguţe. Steaua este pentru a fi folosită în cadă, se pune în apă unde se topeşte, parfumând-o. Îmi place mult că dă o notă de festiv şi aminteşte de magia Sărbătorilor prin forma de stea.

Un alt produs favorit este paleta de 8 nuanţe, numită Winter Magic Palette. Are culori mate dar şi sidefate, bine alese. Se pot realiza cu ea machiaje naturale prin nuanţele de alb şi crem. De asemenea, nuanţele închise sunt perfecte pentru un smokey eyes intens, pentru Revelion şi nu numai.

Colecţia de Crăciun Sephora 2017 poate fi văzută în magazinele Sephora şi online la https://www.sephora.ro/sephora-xmas-collection/. Te invit să descoperi toate produsele din această gamă frumoasă.

 

 

CARE E FAVORITA TA DIN COLECŢIE? ÎȚI AȘTEPT COMENTARIILE CU DRAG

Hai şi pe Facebook ♡ Instagram ♡ Twitter ♡ Subscribe

Text & FotografiiⒸThe Daily Fashion Inspiration

 

 

 

 

READ NEXT:
21 comments
Reply

Mă bucur! Mulţumesc frumos

Reply

Super, imi place steluta

Reply

Mă bucur! Mulţumesc

Reply

Hey, Emily!

De acord cu tine, foarte drăguțe toate! Am fost zilele astea în Sephora și mi-a plăcut mult această colecție. Și e perfectă pentru cadourile de Crăciun oferite persoanelor dragi!

XoXo, Silvy :*

Reply

Aşa este. 🙂

Te pup! Xoxo

Reply

Paleta e frumoasa si practica

Reply

Mă bucur că îţi place!

Reply

Reusite fotografiile, imi plac, pun colectia in evidenta in mod frumos. Bravo!

Reply

Mulţumesc!

Reply

Cute!! Vaiii… le vreau pe toate … si mie imi place steluta dar si paleta e adorabilaaa

Reply

Hehe

Reply

Suuuuperbe. Cum sunt ca rezistenta fardurile?

Reply

Mulţumesc! Au o rezistenţă foarte bună, Sephora are produse de calitate.

Reply

Cat de frumoase si dragalase sunt toate. Cred ca as alege o paleta de machiaj

Reply

Da, sunt minunate!

Reply

Foarte reusita poza cu favoritele, cele mai bune poze de beauty din bloguri, de departe. Multumesc pt anuntarea colectiei, o sa dau o tura prin magazin, sa ma delectez cu aceste frumuseti. Te imbratisez

Reply

Îţi mulţumesc mult, dragă Elena! Ce ţi-ai cumpărat?

Reply

Hmm favorita mea e tot steluta de baie

Reply

Ce drăguţ!

Reply

Wow! Cat de bine arata toate! Preferata mea e lampa cu vulpe.

Reply

Multumesc! Da, e foarte nice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.