Colecția Calvin Klein 2017 de ceasuri și bijuterii s-a lansat în cadrul galeriei AnnArt. Unicul distribuitor autorizat CK în România, brandul Cellini, a făcut posibil acest frumos eveniment, la care am avut onoarea să văd piesele prezentate de către Mauro Stefanizzi și Emanuele Romano.

 

COLECŢIA CALVIN KLEIN 2017 DE CEASURI ŞI BIJUTERII

 

Vă arăt câte un element din fiecare categorie, colecția având tematici diferite și multe designuri, toate însă create după caracteristici bine gândite. Bijuteriile Calvin Klein sunt de o simplitate care este de fapt un design bine gândit, ele putând să fie accesorizate împreună în multe combinații. Calitatea înaltă a materialelor produce o creație deosebită, rezonând astfel cu viziunea mea asupra femeii moderne inteligente, care nu este niciodată vulgară, niciodată de prost gust. Iată componentele din colecția Calvin Klein 2017 de ceasuri și bijuterii.

 

colectia calvin klein de ceasuri

 

 

ceas Calvin Klein original

 

 

COLECŢIA CALVIN KLEIN CHIC

 

Rafinat. Distins. Calvin Klein Chic. Ca o simfonie a luminilor și a materialelor, eleganţa Calvin Klein este sublimă.


 

 

COLECŢIA CALVIN KLEIN SENSUAL

 

Elegant. Atractiv. Calvin Klein Senzual. Inspirat de formele feminine delicate, acest ceas sofisticat este o odă cu poezie și romantism.


 

 

COLECŢIA CALVIN KLEIN ENDLESS

Delicat. Optimist. Calvin Klein Endless. Acest ceas discret și rafinat reflectă feminitatea în toată gloria sa.


 

 

COLECŢIA CALVIN KLEIN AUTHENTIC

Subtil. Rotund. Calvin Klein Authentic. Acest ceas delicat captivează purtătorul cu liniile sale grafice și rafinate, dezvăluind toată frumusețea modernității.


 

 

COLECŢIA CALVIN KLEIN MINIMAL

Un clasic regândit. Calvin Klein Minimal. Inspirat de ceasurile de epocă, aceast design iconic atât pentru bărbați cât și pentru femei are un cadran cu un control deosebit.


 

 

COLECŢIA CALVIN KLEIN CITY

Precis. Sofisticat. Calvin Klein City. Un design atemporal și iconic pentru cei care trăiesc într-un stil de viață modern.


 

COLECŢIA CALVIN KLEIN BOOST

Puternic. Simetric. Calvin Klein Boost. Masculin și interesant, Calvin Klein stimulează puterea și atractivitatea unei combinații de oțel inoxidabil și PVD negru.


 

 

COLECŢIA CALVIN KLEIN NOTE

Simplu. Clasic. Calvin Klein Note. Un set de bijuterii  conceput ca un memento de zi cu zi, pentru a preţui lucrurile mici din viață.


 

 

COLECŢIA CALVIN KLEIN SIDE

Elegant. Minimalist. Calvin Klein Side. Subtil şi chic, acest set de bijuterii pune accentul pe modernitatea din fiecare femeie.


 

COLECŢIA CALVIN KLEIN MESSAGE

Semnificativ. Puternic. Calvin Klein Message. Dragostea şi eternitatea sunt în centrul acestei noi bijuterii.


 

 

COLECŢIA CALVIN KLEIN INFORMAL

Fluid. Calvin Klein Informal. Minimalist în stil, dar plin de strălucire, formele elegante şi simple ale acestui nou design sunt foarte versatile, şi se potrivesc fără efort pentru zi sau noapte.


 

 

COLECŢIA CALVIN KLEIN AIRY

Modern. Geometric. Calvin Klein Airy. Acest set de bijuterii intrigă și încântă, cu misterioase forme spațiale.


 

 

COLECŢIA CALVIN KLEIN UNITE

Dublu. Modern. Calvin Klein Unite. Structura și formele geometrice ale acestui design demonstrează relația puternică dintre straturile ridicate și multidimensionalitate.


 

COLECŢIA CALVIN KLEIN DISCLOSE

Atrăgător. Calvin Klein Disclose. Metalul fin tranziţionează cu gratie de la un tub îndrăzneţ la un tub mai subţire pe aceste piese strălucitoare.


 

COLECŢIA CALVIN KLEIN DAPPER

Urban. Masculin. Calvin Klein Dapper. Acest design simplu şi elegant evocă o arhitectură contemporană care întruchipează latura minimalistă a lui Calvin Klein.


 

endless (nesfârșit), authentic (autentic), minimal (minimalist), city (oraș), boost (impuls), note (însemnare), side (parte), message (mesaj), informal, airy (eteric), unite (a uni), disclose (a revela), dapper (elegant).

 

 

COLECŢIA CALVIN KLEIN 2017 (LANSAREA)

 

Tablourile contemporane încadrau bijuteriile atent așezate pe mese. Tușele de pensulă contrastau cu precizia liniilor ceasurilor în timp ce în trei camere se dezvăluia pe rând câte o nouă fațetă a colecției. Curbele brățărilor se armonizau cu cerceii, iar cercul se regăsea și în ceasuri sau lănțișoare. Literele compuneau mesaje scurte dar puternice, din cuvinte pline cu semnificații profunde: eternity & love (eternitate și iubire). Aurul roz, atât de în tendințe se îmbina cu negrul clasic. Aurul galben își îmbrăca accesoriile strălucitoare, cuprinzând formele armonios proporționate ale bijuteriilor.

Astfel s-a desfășurat prezentarea din colecția Calvin Klein 2017 de ceasuri și bijuterii . Personal, m-a fascinat modelul pe care îl port acum la mână și pe care l-am fotografiat mai jos. Vă invit să le vedeți în magazinele Cellini, unicul distribuitor de bijuterii originale Calvin Klein în România, pentru că sunt sigură că veți ințelege de ce mi-au plăcut atât de mult.

 

P.S. mai multe despre produsele CK originale puteți să citiți dând click pe textul subliniat.

 

 

 

 

 

CARE E BIJUTERIA PREFERATĂ DIN COLECŢIE? COMENTEAZĂ MAI JOS

 

Hai şi pe Facebook ♡ Instagram ♡ Twitter ♡ Abonare

Fotografiile alb-negru sunt create de către mine. ⒸThe Daily Fashion Inspiration.

Fotografiile de produs ⒸCalvin Klein.

READ NEXT:
6 comments
Reply

Multumim entru ca ne arati colectia!

Toate sunt deosebite

Reply

Cu drag!

Reply

Superbe pozele, si ale tale si ale CK! Wow, chiar par ale tale din campanie!

Reply

Inelele sunt <3

Reply

Imi place toata colectia, mi se pare finuta si delicata. Mai ales ceasurile, sunt frumi rau

Reply

Cat de frumos ai povestit, m-am simtit ca si cum as fi fost acolo. Mai vreau astfel de article!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.