Canapele extensibile colorate: cum alegem canapeaua potrivită? În ce culoare? Cum o armonizăm cu interiorul sufrageriei? Cum decorăm în funcţie de culoarea ei? Citeşte articolul meu înainte de a cumpăra o canapea extensibilă colorată.

 

CANAPELE EXTENSIBILE COLORATE

Atunci când iubim culorile şi ne dorim să achiziţionăm o piesă de mobilier, trebuie să urmăm anumite reguli de design. În primul rând este necesar să ne gândim la culorile preferate. Cele mai populare culori sunt:

  • canapele verzi
  • canapele albastre
  • canapele roşii
  • canapele mov

Pentru fiecare culoare, există opţiuni de nuanţe dar şi texturi diferite, deci vă recomand să vă uitaţi cu atenţie la modelele de canapele extensibile colorate de la Elvila pentru că ei dispun de peste 100 de tipuri de materiale. După ce ne gândim la culorile preferate, trebuie să ne uităm bine în sufragerie şi să stabilim un lucru: culoarea canapelei trebuie să se mai regăsească şi în decor. Nu recomand ca ea să fie peste tot, ci să mai existe elemente cum ar fi perdele, un covor, un tablou în aceeaşi culoare cu canapeaua. Combinând aceste două informaţii: culorile preferate şi culorile din decor, putem să ne decidem asupra unei singure culori pentru canapea.

În cazul în care decorăm de la zero, alegem canapeaua şi apoi cumpărăm câteva decoraţiuni de sufragerie în ton cu ea. Iată recomandările mele pentru fiecare culoare de canapea:

 

CANAPELE EXTENSIBILE VERZI

Dacă iubim verdele, canapeaua extensibilă verde de mai jos este perfectă. Puteţi decora sufrageria în jurul ei cu o măsuţă de cafea aurie, un covor alb sau gri. Se potrivesc şi decoraţiunile negre cum ar fi ramele de tablouri sau vaze. Perdelele verzi şi alte mici decoraţiuni în aceeaşi culoare ar forma o atmosferă inspirată de vegetaţia luxuriantă şi destinaţii exotice.

Tonurile profunde de maro adaugă un element de rafinament iar corpurile de iluminat sporesc strălucirea camerei. Canapeaua de un verde închis se încadrează frumos cu mobila de sufragerie clasică.

În ceea ce priveşte florile: orhideele şi zambilele adaugă mici pete de culoare mov care pun în evidenţă verdele.

 

 

 

CANAPELE EXTENSIBILE ALBASTRE

O culoare populară este albastrul. Eu am ales această canapea extensibilă albastră şi dacă vă place şi vouă, iată cum să amenajaţi interiorul livingului cu ea. Un covor fără culoare, pentru a pune în evidenţă frumoasa nuanţă de albastru a canapelei s-ar potrivi cu perdele gri sau albastre. Culoarea albastră a canapelei dă o notă maritimă încăperii şi vă permite să abordaţi o astfel de temă de decor, cu vaze sub formă de scoică şi alte elemente de mare.

Dar albastrul nu vă limitează doar la o temă marină. Puteţi să abordaţi o variantă de lux, cu elemente aurii care contrastează frumos sau puteţi asocia culoarea cu cerul, adaugând în cameră elemente albe. Nu recomand să combinaţi cu roşu sau portocaliu, ci cu verde, auriu, argintiu sau crom. De asemenea, elementele de lemn maro merg de minune. Florile albe adaugă o notă de prospeţime, dar se potrivesc şi cele în alte culori.

 

 

canapele extensibile colorate albastra

 

 

CANAPELE EXTENSIBILE ROŞII

Roşul este o culoare pasională. Pentru a nu face sufrageria să pară prea puţin odihnitoare, nu recomand exagerarea folosirii acestei culori. O canapea roşie este exact doza vizuală suficientă pentru a pune în evidenţă această culoare puternică. Puteţi apoi alege decoraţiuni în tonuri negre, gri şi albe pentru un look minimalist sau diferite tonuri de portocaliu pentru un look inspirat de toamnă.

 

 

canapele extensibile colorate rosie

 

 

CANAPELE EXTENSIBILE MOV

O canapea extensibilă mov este practică: dacă dorim o sufragerie feminină putem adauga decoraţiuni roz pal, nuanţe de pastel şi chiar imprimeuri florale la perdele. Dacă dorim o sufragerie masculină sau destul de neutră trebuie să avem grijă la decoraţii şi să alegem nuanţe de albastru închis, gri, negru.

canapele extensibile colorate mov

 

Indiferent ce nuanţa aleasă dintre canapelele extensibile colorate, dacă urmaţi sfaturile mele de design de interior, o să o armonizaţi mult mai uşor.

 

CARE E CANAPEAUA EXTENSIBILĂ COLORATĂ PREFERATĂ?  ÎȚI AȘTEPT COMENTARIILE CU DRAG

 

Hai şi pe Facebook ♡ Instagram ♡ Twitter ♡ Email.

Text & fotografie sufrageriiⒸThe Daily Fashion Inspiration. Sursă foto canapele: Elvila.

 

 

 

 

All text is written by me. My personal photographs are watermarked © www.thedailyfashioninspiration.com.
Copying my content is prohibited.
 

 


 

One comment
Reply

Foarte frumoase canapelele, imi place cea verde. Am vazut si pe site-ul Elvila ca au si pe portocaliu, draguta.

COMMENT HERE / COMENTEAZA AICI

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.