Astăzi îți arăt de unde cumpăr ceasuri și bijuterii originale Calvin Klein în România, cum să îți permiți și cum să te ferești de falsuri. CK este un brand faimos și de multe ori am fost întrebată de unde se pot achiziționa ceasuri și bijuterii originale. Trebuie să știți că unicul distribuitor autorizat din țară pentru CK watches + jewelry este Cellini. O să vă explic mai jos care este site-ul lor și cum să stați departe de produsele contrafăcute.

 

DE UNDE CUMPĂR CEASURI ȘI BIJUTERII CALVIN KLEIN ORIGINALE

În primul rând niciodată să nu cumpărați produse de pe Facebook (însuși platforma de socializare vă recomandă să vă feriți pentru că înșelătoriile online au crescut cu 400%) sau de pe site-uri a căror reputație nu e sigură. Mai ales pe Facebook există tot feluri de pagini scam sau persoane care pretind că au produse originale la prețuri ridicol de mici. Nu aveți cum să le verificați și chiar dacă unii pretind că au dovezi de originalitate, nu aveți nici o garanție că un produs nu are piesele schimbate.

Ceea ce trebuie să faceți pentru a cumpăra un ceas sau o bijuterie Calvin Klein originală din România este să intrați într-un magazin Cellini sau pe site-ul lor oficial la https://www.cellini.ro/catalogsearch/result/?q=calvin+klein. Numai așa aveți certitudinea că ceea ce cumpărați este veritabil, de la ambalaj până la produs și garanție.

În pozele mele de mai jos puteți vedea produsul original împreună cu ambalajul și garanția Cellini.

calvin klein cumpar original

Cellini este un brand de lux, care s-a născut în 1999 din dorința de a aduce în România cele mai bune mărci de ceasuri și bijuterii. Are 13 magazine, fiind lider de piață pe segmentul său. Eu am fost impresionată de seriozitatea cu care au organizat lansarea colecției CK watches + jewelry 2017 în România. Vă povestesc despre aceasta în articolul următor.

 

de unde cumparam calvin klein original ck

 

 

10 MOTIVE SĂ NU CUMPERI FAKE-URI CK

Deși pentru multă lume există tentația de a cumpăra ceasuri sau bijuterii Calvin Klein la un preț foarte redus, o să vă explic și sper și conving că nu se merită să faci așa ceva.

  1. Fake-urile sunt ilegale.
  2. Denotă prost gust și lipsă de originalitate, indiferent cât de bine făcute sunt.
  3. Cumpărăturile de pe forumuri și site-uri care nu sunt oficiale pot duce la tot felul de înșelătorii în care oamenii și-au pierdut banii.
  4. Dacă vrei să pari cool cu produse false, o să dai peste cineva care știe brandurile adevărate și o să fii fix invers.
  5. Un brand serios investește foarte mult în crearea acelui produs, deci e un semn de respect și apreciere să îl cumperi original.
  6. Calitatea materialelor la bijuteriile fake este îndoielnică și cu siguranță o să îți înceapă să ruginească.
  7. Produsele false se strică mult mai repede deci vei da banii degeaba.
  8. Metalele folosite pot provoca alergii pentru că la fake-uri nu există norme și controale de calitate.
  9. Persoanele care muncesc fake-urile sunt plătite foarte prost, în condiții inumane, deci cine le cumpără încurajează o industrie fără etică.
  10. Produsele contrafăcute nu au garanție deci nu te ajută nimeni când se strică (și se vor strica foarte repede).

 

 

TRUCURI DE ECONOMISIRE CA SĂ ÎȚI PERMIȚI UN PRODUS DE LUX

Nu e nimic în neregulă în a nu îți permite imediat. Gândește-te bine ce îți dorești și fă un plan. De obicei brandurile mari au o gamă variată de prețuri și poți alege un produs CK după buget, toate au ceva special. Prețurile pornesc de la 280 RON până la 2660 RON pentru bijuteriile Calvin Klein.

Ca un exemplu de economie, dacă pe zi renunți la o cafea de 5 lei, în aproape două luni îți poți lua inelul CK de la https://www.cellini.ro/inel-calvin-klein-embrace-kj2kpr100106.html deci sfatul meu e să faci un efort mic zilnic pentru că în timp o să se adune o sumă frumoasă, prin pași simpli.

Eu personal am ceasul din colecția Minimal (model K3M221G6). Îl puteți găsi în magazinele Cellini (click aici pentru lista locațiilor). Pot să vă spun că îl ador, se simte minunat pe mână și am primit multe complimente. Puteți să vedeți colecția CK 2017 apăsând pe textul subliniat alăturat.

 

calvin klein ceas

 

TU CE PĂRERE AI? ÎȚI AȘTEPT COMENTARIILE CU DRAG

Follow me on Facebook ♡ Instagram ♡ Twitter ♡ Subscribe

All photographsⒸThe Daily Fashion Inspiration.

 

 

 

READ NEXT:
4 comments
Reply

O sa merg in magazinul recomandat de tine. Sunt fericita ca de acum am siguranta ca e original, chiar ma gandeam de unde cumpara lumea produse de calitate.

Reply

Cu drag, ți-ai cumpărat ceva? :*

Reply

Demult cautam despre asa ceva. Multumesc!

Reply

Mă bucur că ți-a fost de ajutor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.