Bioderma Sensibio Gel Spumant este un produs pe care îl folosesc în rutina mea de spălare a feţei. În această recenzie îţi voi vorbi despre cum se utilizează, de unde îl putem cumpăra, despre beneficiile sale şi păreri sincere despre el.

 

BIODERMA SENSIBIO GEL SPUMANT PREŢ

Preţul recomandat în farmacii este de 45 RON şi variază în funcţie de magazin.  Conţinutul cântăreşte 200 ml. Produsul se poate cumpăra din mai multe locaţii fizice dar şi online (sub 40 RON este aici << click)

sensibio gel spumant pareri

SENSIBIO GEL SPUMANT PĂRERI

Am folosit acest gel timp de o luna şi pot spune că este delicat cu pielea şi potrivit pentru un ten sensibil. Complexul exclusiv DAF este o combinaţie de ingrediente active care cresc pragul de toleranță al pielii sensibile.
Imbogățit cu Coco Glucoside/Gliceril Oleate, Sensibio Gel Spumant are proprietati calmante pentru piele si hidratante. Textura sa este incoloră şi nu are un miros anume. Face spumă şi se clăteşte usor, lăsând pielea moale şi curată. Deoarece se foloseşte o cantitate mică, sticla nu se termină repede, deci raportul preţ-calitate este foarte bun. Pompiţa este uşor de folosit şi este foarte comodă pentru că nu mai trebuie să tot deschidem capace, ajutându-ne să dozam potrivit de fiecare dată.

Designul este de asemenea foarte drăguţ, cu un roz feminin şi plăcut. Cât despre eficienţa conţinutului, îmi simt pielea mult mai curată după folosire, fără să se irite.

 

bioderma sensibio gel spumant pret

GEL SPUMANT BIODERMA FOLOSIRE

 • Udă pielea feţei şi aplică o cantitate mică de gel.
 • Cu mişcări circulare, masează faţa (cu degetele sau cu o perie specială).
 • Clăteşte bine şi usucă prin tamponări uşoare cu un prosop curat sau un şerveţel.

Poţi să îl foloseşti de două ori pe zi (dimineaţa şi noaptea). Aceasta este recomandarea oficială. Datorită ingredientelor sale, produsul scade sensibilitatea pielii şi astfel ea se irita mai greu, un ajutor pentru pielea sensibilă.

bioderma sensibio gel spumant blog

 SENSIBIO GEL SPUMANT INGREDIENTE

 

 • Fără săpun
 • Fără parfum
 • Fără parabeni
 • Fără coloranți
 • Hipoalergenic
 • PH fiziologic
 • Non comedogenic

 

 • AQUA/WATER/EAU, SODIUM COCOAMPHOACETATE, PROPANEDIOL, SODIUM LAUROYL SARCOSINATE, CITRIC ACID, COCO-GLUCOSIDE, GLYCERYL OLEATE, SODIUM CITRATE, PEG-90 GLYCERYL ISOSTEARATE, MANNITOL, XYLITOL, LAURETH-2, RHAMNOSE, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, TOCOPHEROL, HYDROGENATED PALM GLYCERIDES CITRATE, LECITHIN, ASCORBYL PALMITATE.

sensibio gel spumant

 

În concluzie, o să îl recumpăr atunci când se va termina pentru că nu mi-a iritat pielea şi o curăţă delicat.

 

 

AŢI ÎNCERCA PRODUSUL? CUM VI SE PARE ARTICOLUL? AŞTEPT COMENTARIILE CU DRAG

All photographsⒸThe Daily Fashion Inspiration. 
Follow us on Facebook ♡ Instagram ♡ Twitter ♡ Email

READ NEXT:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.