VOPSIT BALAYAGE (TOTUL DESPRE BALAYAGE)

Balayage-ul este o tehnica de vopsit foarte la moda in zilele noastre. Cu treceri line de la nuante deschise la nuante inchise, acest stil reprezinta o alegere buna pentru a incerca o schimbare inainte de o colorare ampla sau pentru un look usor de intretinut.

BALAYAGE

Ce inseamna balayage? Aceasta denumire cu sunet sofisticat provine din Franceza, semnificand “a matura”. Definitia este inspirata din miscarile de vopsire facute de catre hair stilist, cu tuse verticale. Se realizeaza fara folie, manual, fara treceri bruste la alte nuante. Cel mai popular este blondul in degradeu de la negru sau saten, dar se poate realiza si in alte variatiuni, cum ar fi gri, rosu, albastru, roz etc.

Balayage-ul se poate face si pe par scurt (recomandat incepand de la cel putin lobul urechii), insa cu cat acesta este mai lung, cu atat trecerea va fi mai spectaculoasa si lina. El se realizeaza atat pe par nevopsit cat si vopsit, fiecare persoana necesitand o consultatie la un hair stilist in prealabil.

BALAYAGE BLOND

Blondul balayage poate fi o optiune buna daca nu vreti o schimbare majora, ci un preview inainte de a incerca un blond complet. Trebuie sa va consultati inainte cu un hair stilist, care va poate spune in cate etape si cum puteti ajunge la un rezultat de balayage blond.

Depinzand de tipul de par si de cum a fost vopsit sau ingrijit, un plan de decolorare va fi facut. Balayage-ul da o trecere frumoasa si volum parului blond, prin iluzia de lumina creata de suvite si zonele mai inchise.

Corecție de culoare ❤️#colorcorrection #balayage #transforminghair #exclusivehair #pandarucristina #followme #shareifyoulike

Posted by Pandaru Cristina Exclusive Hair & Beauty on Tuesday, June 18, 2019

BALAYAGE PAR BRUNET

Parul brunet este una dintre cele mai intalnite versiuni de balayage, pe langa blond. Cu cat zonele de nuante intunecate sunt mai inchise si cu cat suvitele sunt mai deschise, cu atat se va creea un efect de tridimensionalitate. Daca optati pentru un look mai natural, puteti alege nuante nu foarte deschise pentru suvite, pentru un stil ca dupa o zi de stat pe plaja.

Corecție de culoare ✨#colorcorrection #balayage #softbalayage #naturals #exclusivehair #pandarucristina #followme #shareifyoulike

Posted by Pandaru Cristina Exclusive Hair & Beauty on Wednesday, July 10, 2019

INTRETINERE BALAYAGE

Intretinerea stilului balayage se face in functie de nuanta aleasa. Pentru cele care nu vreti tente de orange, exista sampoane nuantatoare. Pentru alte culori, cel mai bine este sa va intrebati hair stilistul. In general, balayage-ul este un stil care nu necesita ingrijire elaborata si nici vopsirea radacinilor lunar, deci este mai permisiv si lejer.

Din acest punct de vedere, il recomand pentru cele care vor o schimbare, dar nu au timp sa se vopseasca in fiecare luna. Preturile variaza in functie de tipul si lungimea parului.

Eu am profitat de vacanta la mare in Constanta si am apelat la serviciile Cristinei Pandaru de la https://www.facebook.com/pg/PandaruCristinaExclusiveHairBeauty/, a caror lucrari le puteti vedea in acest articol. Pentru mai multe exemple, intrati pe pagina ei de FB pentru Balayage Constanta, contactand-o la mesaje daca aveti intrebari.

Balayage ⚡️⚡️⚡️#exclusivehair #pandarucristina #followme

Posted by Pandaru Cristina Exclusive Hair & Beauty on Wednesday, July 24, 2019

BALAYAGE VERSUS OMBRE

Balayage este un stil care se doreste mai natural, ca si cum suvitele ar fi fost atinse de Soare. Se pastreaza suvite inchise la culoare printre cele deschise, pe cand la Ombre trecerea este mult mai uniforma, intr-un degradeu. Stilul Ombre este mai greu de intretinut si retusat, iar celalalt este mai usor.

VA PLACE STILUL BALAYAGE?

2 Comments:
  1. Chiar eram curioasa ce inseamna cuvantul Balayage. Dupa multe articole neclare de pe FBul altor pagini, am descoperit blogul tau prin Google si sunt incantata! In sfarsit un articol care explica clar. M-am abonat!

    Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Show Buttons
Hide Buttons