amenajare living

AMENAJARE LIVING (GRESELI SI SOLUTII)

Amenajare living: Nu stiti ce mobila sa alegeti? Ce culori se potrivesc? Nu este o munca usoara, multe persoane facand greseli de design in sufragerie. In articolul de azi o sa va arat cum puteti evita cele mai frecvente astfel de greseli si care sunt solutiile de design pentru un living minunat.

AMENAJARE LIVING

In general, o sufragerie poate fi formata din:

Sufrageria este in zilele noastre una dintre cele mai folosite camere, expusa la tot felul de greseli de design. Una dintre aceste greseli este legata de intelegerea gresita a proportiilor. Astfel, exista sufragerii disproportionate, cu mese de cafea ridicol de mari sau prea mici fata de canapea sau canapele gigantice fata de camera in sine, de exemplu.

Proportiile sunt foarte importante in orice camera, iar in amenajarea livingului ele se refera la gasirea echilibrului dintre comoditate si spatiu. Cel mai potrivit sfat este sa alegeti setul de mobilier living, deoarece piesele sunt deja gandite sa se armonizeze intre ele. Nu o sa trebuiasca sa cautati piesele separat si nici sa riscati ca ele sa nu dea bine impreuna in sufragerie.

Asadar, setul Elite are un design elegant, care isi pastreaza stilul in fiecare piesa de mobilier. Este potrivit pentru o sufragerie spatioasa, avand mobila de dimensiuni generoase, putand fi amenajata pe doi pereti. Daca nu beneficiati de mult spatiu, puteti insa alege setul Ema, elegant dar cu piese mai restranse care pot fi amenajate pe un singur perete.

Urmatoarea greseala de amenajare living este lipirea de perete a tuturor pieselor de mobilier. Daca in prima instanta pare o idee buna pentru a face un spatiu mai aerisit, de fapt un centru gol da un aer neterminat camerei. Cel mai bine este sa asezam mobila astfel incat sa existe zone confortabile, acoperind armonios spatiul.

Astfel, putem alege mobila de sufragerie Torino, in stil scandinav, si sa plasam masa cu scaunele in centrul camerei. Trebuie sa lasam destul spatiu de trecere intre piese, dar in acelasi timp sa evitam golurile prea mari. Daca incaperea este foarte spatioasa, putem chiar sa separam vizual pe zone, cu ajutorul unui coltar. Iar pentru a aduce un plus de unitate sufrageriei, un candelabru si un covor in tonuri similare vor ajuta ca designul camerei sa isi pastreze stilul, facand o tranzitie intre mobila.

O alta greseala in decorarea si mobilarea livingului este sa nu avem un plan cromatic. Trebuie sa ne gandim bine ce culori alegem, pentru a ne exprima personalitatea prin ele dar si pentru a face camera placuta vizual.

Ca un sfat, daca sunteti in cautarea unui look minimalist si simplu de decorat, va recomand setul de mobilier de sufragerie Coffee, in tonuri neutre. Negrul mobilei se potriveste foarte multor stiluri, putand sa optam pentru un decor sobru sau colorat.

Astfel, daca o sa evitati greselile de care am discutat mai sus, amenajarea sufrageriei va fi mult mai placuta si reusita.

CE ALTE GRESELI DE AMENAJARE LIVING ATI VAZUT?

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Show Buttons
Hide Buttons