© The Daily Fashion Inspiration 2017-2023. Powered by Blogger.

Search This Blog

DECORARE DORMITOR COPII (IDEI 2019)

by - September 30, 2019

Decorarea dormitorului copiilor poate fi o activitate distractiva si creativa. In acest articol o sa va dezvalui trucuri de design si idei inspirationale, potrivite pentru cei mici, astfel incat decorarea camerei lor sa fie minunata.

DECORARE DORMITOR COPII

Daca in articolele precedente v-am vorbit despre cum sa alegem mobila potrivita pentru un dormitor copii, astazi va prezint modalitati in care sa stilati camera cu decoratiuni si proiecte simple. Ca o atentionare, daca implicati copiii in aceste proiecte, nu ii lasati cu obiecte taioase sau periculoase si nu ii lasati nesupravegheati.

DECORARE PERETE DORMITOR COPII

Un prim astfel de proiect este sa realizati un perete de accent. Acesta este un perete care atrage atentia si ofera o nota deosebita designului. Decorarea peretelui de accent intr-un dormitor copii se poate face printr-o imitatie de tapet, cu ajutorul stencilurilor. Ele se pot cumpara deja facute online sau puteti sa le realizati singuri din carton/plastic. Daca aveti talent, puteti picta si cu mana libera.

De asemenea, daca doriti un model complex sau realist, puteti opta pentru un tapet. Va recomand montarea de un profesionist, pentru ca manevrarea bucatilor si imbinarea lor perfecta nu este usoara.

Pentru peretele de accent, un pat lipit de el pe lungime este adecvat, deoarece copilul poate sa se bucure de frumusetea tapetului, vazandu-l si din pat. Un astfel de model se gaseste in setul de dormitor pentru copii Campus dar si in designul Stefan, special create pentru cei mici. Totusi, se poate la fel de bine si face peretele de accent orientat pe peretele opus capului patului. Mai mult, se poate pune cu capul patului lipit de peretele de accent, astfel incat sa fie vizibil cum deschizi usa dormitorului, ca in setul Tara Sonoma de mai jos.

DECORARE DULAP DORMITOR COPII

Nu numai peretele poate fi decorat, ci si mobilierul in sine. Dulapul este o piesa perfecta pentru asa ceva, datorita suprafetei mari disponibile, desi se pot decora toate piesele de mobilier, indiferent de dimensiuni. Puteti adauga stickere sau chiar picta manual noptierele, patul, etajerele, birou etc.

Iar daca vreti un set de-a gata, va recomand designul Giraffe, cu elemente printate. Acesta vine cu ele inserate din fabrica, deci tot ceea ce trebuie sa faceti este sa montati mobila, fara sa va faceti griji pentru aplicarea desenelor.

DECORAREA CU CARTI A DORMITORULUI PENTRU COPII

Urmatoarea idee de decoratiuni este crearea unei mini biblioteci, care imbina cultura cu esteticul. Este important ca de mici sa le insuflam iubirea pentru educatie si sa le deschidem minunata lumea a cartilor.

Vom realiza un colt de poveste pentru cei mici cu ajutorul setului Tara, care include o etajera cu 3 polite, perfecta pentru a aranja cartile preferate.

Pentru un efect deosebit, cartile pot fi aranjate dupa culori, intr-un gradient. Alaturi de ele, putem pune jucarii in acelasi ton, crescand efectul unitar al acestui design. Va fi minunat pentru cei mici (dar si frumos de privit pentru cei mari).

Sper ca ideile mele de decorare a dormitorului pentru cei mici v-au placut si va astept parerile in comentarii.

CE IDEI DE DECORARE DORMITOR COPII AVETI?

You May Also Like

0 comments