© The Daily Fashion Inspiration 2017-2023. Powered by Blogger.

Search This Blog

ELEFANT.RO (TOTUL DESPRE REDUCERI)

by - July 04, 2019

Elefant.ro este magazinul online care promite reduceri substantiale si o gama variata de produse, de la parfumuri la genti si carti. Este de incredere? Ce reduceri are? Care sunt cele mai bune oferte? In articolul de azi iti prezint parerea mea sincera si iti dau sfaturi despre cum sa cumperi inteligent de pe Elefant.ro.

ELEFANT.RO

In primul rand as vrea sa iti explic cum functioneaza site-ul Elefant.ro (shop). Acesta este impartit pe 12 sectiuni iar fiecare categorie are mai multe subcategorii.

Astfel, daca dam de exemplu click pe Parfumuri, o sa gasim 7 subcategorii, de la parfumuri feminine la cele de nisa. Acesta este un mod bun de a descoperi produse interesante, mai ales daca vrem sa ne uitam la branduri si nu avem in minte un produs anume inca.

A doua modalitate de a cumpara de pe Elefant.ro este sa scriem direct numele brandului sau al produsului in casuta de cautare. Acest search e foarte util atunci cand avem o idee clara despre ceea ce vrem sa cumparam.

A treia modalitate de a ne inspira pentru comanda Elefant ro este sa intram pe o categorie, de exemplu Parfumuri (click aici). De acolo, putem sorta dupa mai multe variante. Cele mai folositoare mi se par:

  • bestseller (click aici) pentru a afla care sunt cele mai cumparate produse
  • discount (click aici) pentru a vizualiza de la cele mai mari reduceri la cele mai mici
  • pret crescator (click aici) in cazul in care aveti un buget mic si vreti sa vedeti produsele de la cel mai ieftin la cel mai scump
  • pret descrescator (click aici) pentru a vedea cele mai scumpe optiuni spre cele mai ieftine

ELEFANT RO COMANDA

Produsele se comanda cu usurinta clickand pe un buton numit “Adauga in cos”. Daca nu stim sigur daca sa cumparam un produs dar vrem sa il avem in minte, dam click pe “Adauga la lista de favorite”, unde o sa ramana ca reper pentru mai tarziu. Iar daca vrem sa finalizam comanda putem sa clickam pe “vizualizare cos” iar de acolo sa completam detaliile necesare pentru livrare.

ELEFANT RO VOUCHER

Pentru anumite campanii, Elefant.ro creeaza vouchere cu reduceri pentru site-ul lor, reprezentate de coduri de discount pe care le poti introduce inainte sa finalizezi comanda. Ele sunt valabile numai pentru o perioada anume si pentru anumite categorii. Pentru a afla daca exista vouchere Elefant ro in acest moment, da click aici.

ELEFANT RO LIVRARE

Sunt o clienta veche si ceea ce ma mentine ca o clienta este gama foarte variata de produse, reduceri, usurinta cu care poti comanda si optiunile de livrare. Astfel, poti sa platesti cu cardul sau ramburs. Ca livrare, este posibil prin curierat rapid sau poti opta sa iti ridici coletul personal din cel mai apropiat Pickup Point (verifica aici).

ELEFANT REDUCERI

In plus, intre 2 si 7 iulie 2019, Elefant.ro sarbatoreste 9 ani cu reduceri de pana la 90% la produsele din campania “Zilele Elefant.ro” (vezi aici). Nu este nevoie de vouchere, ci doar sa te uiti printre paginile cu discounturi. Eu am plasat deja o comanda si vreau sa iti povestesc despre marile reduceri descoperite, tocmai bune de povestit nepotilor peste ani de zile.

Am vrut sa imi adaug alte piese Guess si nu am putut rata reducere de -51 % la geanta Guess Vicky (shop). Ti-o recomand daca vrei o geanta neagra clasica, dar cu detalii moderne. Este o piesa de garderoba care se potriveste cu multe tinute, iar negrul este un clasic care va ramane mereu la moda.

Apoi, alt accesoriu demn de aratat si povestit nepotilor este ceasul Michael Kors Ritz MK6357 (shop), redus cu – 53%. Demult ma gandeam sa imi achizitionez acest model, insa nu ma hotaram daca sa cheltui aceasta suma. Reducerea a fost bine-venita si nu am vrut sa o ratez.

O alta reducere surprinzatoare este cea de -63% la apa de parfum Calvin Klein Euphoria (shop). Este printre parfumurile mele preferate iar pretul redus mi se pare extrem de bun. Il recomand daca iti plac parfumurile elegante, cu note intense.

Asa cum stiti deja, iubesc designul interior si am rasfoit desigur si sectiunea de reduceri pentru Home & Deco (shop). Am comandat cateva scaune foarte interesante (shop), din plastic, perfecte pentru terasa unei gradini moderne. Griul nu o sa acapareze atentia de la culorile florilor iar forma geometrica deosebita ii da un aer de originalitate, care il scoate din banal. In plus, plasticul e usor de curatat si rezistent la ploi si vremea capricioasa.

Nu uita sa descoperi propriile reduceri preferate de pe Elefant.ro (shop aici).

CARE SUNT REDUCERILE TALE PREFERATE DE PE ELEFANT.RO?

You May Also Like

0 comments