© The Daily Fashion Inspiration 2017-2023. Powered by Blogger.

Search This Blog

PUPA MILANO ROMANIA (NOUTATI + RUTINA SEZONUL CALD 2019)

by - June 08, 2019

Si in 2019 Pupa Milano Romania ne-a pregatit colectii inedite si produse noi, perfecte pentru a forma o rutina de ingrijire si machiaj, pentru vremea calda. In articolul de azi vreau sa va prezint fiecare dintre ele, impreuna cu parerea mea. Care sunt noile nuante? Cum se folosesc produsele? Pe care le recomand cumparate? Aflati in randurile de mai jos, unde va propun o rutina de ingrijire si machiaj pentru sezonul cald, in intregime cu produse Pupa Milano Romania.

PUPA MILANO ROMANIA 2019

Printre noutatile acestui sezon se afla atat produse pentru machiaj cat si hidratante, astfel am putut forma o rutina de ingrijire pe care vi-o impartasesc azi. Ea este gandita pentru vremea insorita, pentru o plimbare in parc sau in oras (dar nu pentru plaja), cu focus pe hidratare si o piele machiata lejer, dar cu accent intens pe ochi si buze. Produsele despre care o sa discutam sunt:

  • RICH ELIXIR & LUMI ELIXIR (o combinatie de primere si uleiuri iluminante)
  • PRIME ME (primere pentru fata)
  • BEAUTY TOUCH (fond de ten stick)
  • BEAUTY UNEXPECTED (colectie cu reflexe holografice)
  • VAMP! ALL IN ONE MASCARA (mascara imbogatita cu tratament de gene)
  • WOW! LIPSTICK (ruj lichid transformator)

HIDRATARE: RICH ELIXIR SI LUMI ELIXIR

Iti propun sa incepi rutina de ingrijire a tenului cu un produs de curatare, cum este apa micelara Pupa Milano. Ea inlatura delicat urmele de machiaj si sebum, pregatind pielea pentru urmatoarele produse.

Apoi, sa adaugi o crema de protectie solara fara urme, cum este Super Face Cream SPF 50 de la Pupa Milano.

Al treilea pas este folosirea altei noutati: Rich Elixir. Acesta este un amestec natural de uleiuri vegetale cu o textura bogata ce hraneste si renegereaza pielea si buzele. Produsul abunda in ingrediente precum ulei de migdale dulci, ulei de piersica si ulei de sambure de cireasa, bogate in acizi grasi esentiali pentru sanatatea pielii. Pe langa efectul sau intens hidratant, imi place faptul ca el contine si fulgi fini de aur pentru un finish sclipitor dar natural, fara sa ramana uleios pe piele.

Daca vrei un efect mai putin stralucitor si mult mai catifelat, poti opta in pasul trei pentru Lumi Elixir: un ser usor ce reda fetei un aspect neted si odihnit folosind actiunea regeneratoare anti-oboseala ce favorizeaza intinerirea celulelor si garanteaza o piele radianta si catifelata. Se poate folosi zilnic, in locul cremelor hidratante.

PREGATIREA TENULUI CU UN PRIMER: GAMA PRIME ME

Urmatorul pas este ascunderea rosetii, folosing noul Primer Corector Pentru Ten din gama Prime Me (click aici). Acesta este special conceput pentru corectarea nuantei tenului, ascunde roseata, semnele de cuperoza si confera o nuanta neutra. Are o textura subtire asemanatoare cremei hidratante de fata.

Eu il aplic in zonele predispuse la roseata, cum ar fi pometii. Daca insa vrei o nuanta neutra si uniforma, il poti aplica pe tot tenul. Verdele initial se adapteaza pielii, transformandu-se intr-o culoare apropiata chipului.

Pentru restul tenului sau daca nu ai probleme cu roseata, poti aplica in schimb urmatorul produs: Primerul cu Efect de Perfectionare Pentru Ten din gama Prime Me (click aici). Acest produs este un Primer cu o textura catifelata si usoara care sporeste rezistenta machiajului si faciliteaza o aplicare mai usoara a acestuia. Minimalizeaza imperfectiunile si uniformizeaza aspectul pielii.

Iti recomand sa il lasi sa se usuce foarte bine inainte sa aplici machiajul. Daca nu vrei sa te machiezi in acea zi, il poti folosi ca atare, pentru un efect de retus subtil.

Primerul cu Efect de Perfectionare Pentru Ten din gama Prime Me Pupa Milano

ASCUNDEREA IMPERFECTIUNILOR TENULUI: BEAUTY TOUCH

In pasul urmator, iti sugerez sa incerci sa acoperi imperfectiunile tenului si sa iluminezi cearcanele cu Beauty Touch (click aici), noul fond de ten stick. El are o textura fina, cremoasa, elastica si usoara, ideala pentru retusari rapide cand esti grabita. Mi-a placut efectul de minimizare a porilor datorita amestecului de agenti emolienti imbogatit cu pulberi Soft Focus.

Il consider potrivit pentru a fi folosit pe portiuni mici de piele, avand o acoperire de la medie spre mare. In rutina de azi, este perfect ca atare pentru acoperirea cosurilor si a cearcanelor dar el poate fi folosit si peste fond de ten pentru retusuri.

Produsul este disponibil in 9 nuante si iti recomand sa mergi intr-un magazin Pupa Milano Romania ca sa testezi nuanta potrivita pentru tine, cu ajutorul beauty advisorelor care sunt foarte amabile.

Fond de ten stick Beauty Touch Pupa Milano

Ca sa cresti rezistenta fondului de ten si sa minimizezi miscarea lui in riduri, alege noua pudra Setting Powder din colectia Prime Me (click aici). Ea ofera o fixare usoara, lipsita de dezavantajul uscarii pielii. Are o textura usoara, deloc incarcata. Poate fi utilizata pentru retusarea machiajului pentru a elimina excesul de grasime si aspectul lucios al pielii.

Pudra Setting Powder din colectia Prime Me Pupa Milano

MACHIAJUL OCHILOR CU EDITIA LIMITATA BEAUTY UNEXPECTED PUPA MILANO

Continuam dupa rutina de ingrijire cu rutina de machiaj, primerele devenind un pas intermediar. Imi place sa incep cu machiajul ochilor iar ca noutate folosesc Primerul pentru Ochi din gama Prime Me (click aici): un primer ce asigura o baza de machiaj pentru ochi, garantand o aderenta mai mare a fardului de pleoape. Acest produs creeaza un film elastic intre piele si makeup cu o textura subtire, ce odata aplicat uniformizeaza culoarea pielii si reduce ridurile pleoapei.

Primerul pentru Ochi din gama Prime Me Pupa Milano

Pentru machiajul ochilor, in acest sezon cald, folosesc produsele din colectia limitata Pupa Milano Unexpected Beauty, cu efecte holografice. Unexpected Beauty Eyeshadow este un fard de ochi cu reflexii sclipitoare, avand o textura senzoriala si usoara. Poate fi folosit ca top coat pentru un alt machiaj sau utilizat ca atare. Este disponibil in urmatoarele culori:

Nuanta Violet Chameleon Pupa Milano Unexpected Beauty Eyeshadow

Pentru a accentua privirea, iti propun noutatea Mascara Vamp! All in One: un rimel care combina machiajul cu tratament fortifiant pentru stimularea cresterii naturale a genelor. Este o varianta a clasicului rimel Vamp!, dar imbunatatita cu proprietatile unui tratament. Se gaseste intr-o singura nuanta, Extra Black, care este un negru intens superb (click aici).

MACHIAJUL BUZELOR CU NOILE RUJURI WOW! DE LA PUPA MILANO

Incepe machiajul buzelor cu un scrub delicat, cum este cel din colectia limitata Pupa Milano Beauty Unexpected (click aici). Scruburile de buze le pregatesc pentru o aplicare mult mai neteda a rujurilor. Unexpected Beauty Lip Scrub este un scrub pentru buze ce contine micro-particule de zahar, perfect pentru exfoliere.

O alta lansare recenta bine-venita este un Primer de Buze. El asigura o baza pentru machiajul de buze, cu o textura lejera si flexibila printr-o pelicula subtire si confortabila. Confera buzelor un aspect mai plin si impiedica alunecarea in afara conturului buzelor in timpul aplicarii machiajului.

Primerul de Buze Pupa Milano din colectia Prime Me (click aici) este recomandarea mea pentru rutina de machiaj a buzelor in acest sezon cald.

In urmatorul pas al acestei rutine cu produse Pupa Milano, iti sugerez mai multe optiuni. Daca vrei un efect uimitor, poti incerca noul ruj Wow! Lipstick (click aici). El este un ruj lichid ce se transforma, dupa ce e deja aplicat, din mat in lucious cu glitter, doar prin apasarea buzelor. E disponibil in urmatoarele culori:

  • Merry me everyday
  • Find your way
  • I’m not dangerous
  • Follow me
  • Take me to Mars
  • Tell me your secret
  • It’s my passion
  • You’re my Queen
  • Cute doll
  • Don’t be shy
  • I won’t dare
  • You can’t judge me

Vrei un look mai glossy? Alege Unexpected Beauty Lip Gloss, machiaj pentru buze holografic cu micro-particule sclipitoare si finish metalic. Disponibil in urmatoarele culori:

  • Chameleon Rose Copper
  • Chameleon Magenta
  • Chameleon Pink Blue

Poti sa adaugi in rutina Pupa Milano pentru sezonul cald 2019 si produse pentru highlight sau manichiura. Iti prezint noutatea Unexpected Beauty Highlighter, un iluminator cu o textura lejera si usor de estompat, din colectia in editie limitata.

Pentru unghii, noutatea este Unexpected Beauty Nail Polish: Lac de unghii cu efect holografic datorat micro-perlelor sclipitoare. Efectul reflectorizant este clar vizibil chiar de la prima aplicare. Este disponibil in 3 culori cu tenta de roz, potrivite pentru vara.

Sper ca v-a placut sugestia mea de rutina cu produsele Pupa Milano. Va astept intrebarile si comentariile mai jos. Nu uitati ca puteti sa testati produsele Pupa Milano in magazinele lor si sa le cumparati de acolo sau pe site-ul lor oficial.

CARE SUNT NOUTATILE VOASTRE PREFERATE DIN RUTINA PUPA MILANO 2019?

You May Also Like

0 comments