DECORARE DORMITOR COPII (IDEI 2019)

decorare dormitor copii

Decorarea dormitorului copiilor poate fi o activitate distractiva si creativa. In acest articol o sa va dezvalui trucuri de design si idei inspirationale, potrivite pentru cei mici, astfel incat decorarea camerei lor sa fie minunata. DECORARE DORMITOR COPII Daca in articolele precedente v-am vorbit despre cum sa alegem mobila potrivita pentru un dormitor copii, astazi … Read more DECORARE DORMITOR COPII (IDEI 2019)

AMENAJARE LIVING (GRESELI SI SOLUTII)

amenajare living

Amenajare living: Nu stiti ce mobila sa alegeti? Ce culori se potrivesc? Nu este o munca usoara, multe persoane facand greseli de design in sufragerie. In articolul de azi o sa va arat cum puteti evita cele mai frecvente astfel de greseli si care sunt solutiile de design pentru un living minunat. AMENAJARE LIVING In … Read more AMENAJARE LIVING (GRESELI SI SOLUTII)

MOBILIER HOL (IDEI DE AMENAJARE A HOLULUI)

Mobilierul pentru hol este primul lucru pe care un musafir il vede in caminul tau. Astazi vreau sa iti arat reguli de design de interior, cu sfaturi despre cum sa transformi acest spatiu aparent banal intr-un loc primitor si stilat. Holul este pentru mine un spatiu cu mult potential, in care invitatii pot vedea imediat … Read more MOBILIER HOL (IDEI DE AMENAJARE A HOLULUI)

Show Buttons
Hide Buttons