Ce proprietăți are extractul de melc? Unde îl cumperi pentru tratamente naturiste? Face pielea fină? Îți răspund la toate întrebările aici.  Hai să descoperim împreună în recenzia mea.

 

EXTRACTUL DE MELC

În primul rând, melcul obişnuit produce o enzimă numită alantoină, care poate regenera ţesuturile. De aceea, el îşi reface cochilia crăpată în câteva zile. Această enzima nu poate fi produsă de oameni, ea fiind extrasă din melci şi astfel folosită în medicină şi cosmetică.

 

extract melc crema

În al doilea rând, să nu îţi imaginezi că este lipicioasă precum un melc. Ea este, aşa cum am precizat, extrasă şi prelucrată, substanţa ce rezultă fiind amestecată cu alte ingrediente. Astfel,  cremele care conţin extractul de melc nu sunt nici pe de parte scârboase, ci arată ca o crema obişnuită, însă au proprietăţi puternic regenerante. Mai sus am făcut o poză ca să îţi arăt textura cremei cu extract de melc. Este albă. Iar mai jos am realizat o poză cu ea în momentul în care încep să o masez în piele, devine transparentă iar până la final intră total, fără să lase urme.

 

extract melc crema herbagen

recenzie crema herbagen

 

 

PROPRIETĂȚILE EXTRACTULUI DE MELC

Doream de mult să testez dacă într-adevăr sunt reale aceste calităţi şi am ales crema fluidă pentru corp de la Herbagen, cu extract de melc. Ea promitea o piele mai fină în decurs de câteva săptămâni.

Am aplicat crema conform instrucţiunilor, pe pielea curată şi uscată, o dată pe zi.

 

recenzie crema antivergeturi herbagen

 

Am testat-o timp de peste 4 săptămâni, deci mi-am format o părere concretă despre ea. Am vergeturi uşoare care, prin tehnologia actuală nu se pot şterge complet, însă ele pot fi îmbunătăţite prin hidratarea pielii. Astfel, o piele foarte hidratată devine fină şi reflectă lumina mai mult, dând impresia de vergeturi mai puţin evidente. Deşi nu a schimbat drastic vizibilitatea lor, prin hidratarea intensă, crema reuşeşte să dea efectul de diminuare. Însă a avut alt beneficiu concret, de care sunt foarte mulţumită.

 

extract melc ingrediente crema

 

Chiar de la prima aplicare, pielea devine ca de mătase. Este foarte fină şi se simte hidratarea. Intră foarte bine în epidermă şi nu lasă urme lipicioase.

Crema este ambalată într-un recipient din plastic, cu o pompiţă practică. Este uşor de aplicat iar conţinutul îţi va ajunge pentru estimativ 4 săptămâni, dacă foloseşti patru apăsări pe zi. Eu am folosit crema pentru coapse şi partea de sus a picioarelor. Iată şi rezultatele: o piele fină. Sper că articolul meu v-a adus informații interesante despre extractul de melc. Dacă vă interesează elementele naturale, vă invit să citiți și despre scorțișoară apăsând pe scrisul subliniat alăturat.

extract melc piele fina crema

 

extract melc proprietati

 

DETALII COMANDĂ:

 

CUM VI SE PAR REZULTATELE? AŢI ÎNCERCAT CREME CU EXTRACT DE MELC?

 

PLEASE ACCEPT MY GIFT FOR YOU

50 bonus chances for my next jewelry giveaway
PLUS Download my free eBook and learn:
1. The top 10 trends in fashion (2017)
2. How to put catwalk trends into daily life
3. Which trends to choose and what they mean
*only for new subscribers, gift available for a limited time
YES, I ACCEPT YOUR GIFT

13 comments

Reply

Minunate pozele! Ma gandesc sa comand si eu.

Reply

Multumesc!

Reply

super … am mai auzit de extractul asta dar nu stiam multe … pare bun …

Reply

Da, mi-a placut.

Reply

Superb!

Reply

Mulţumesc!

Reply

Wow, cat imi place decorul. Foarte interesant articolul, am aflat lucruri noi si iti urmaresc blogul cu drag. Ai articole deosebite, nu mai spun de pozele minunate. Extractul de melc … nu l-am incercat insa daca tu il recomanzi, am incredere. Foarte promitator.

Reply

Mulţumesc pentru încredere.

Reply

Nu am incercat dar mi-ar placea

Reply

Eu zic că merită încercat, face pielea fină.

Reply

Nu am mai auzit pana acum de el dar e interesant

Reply

Multumesc!

Reply

Am mai citit despre extractul de melc si despre beneficiile lui.

COMMENT HERE, DEAR READER: