Astăzi vă prezint primul meu video haul şi vă dezvălui ce produse a conţinut pachetul de la un nou magazin online românesc. Este vorba despre cassiopea.ro. Mi-a plăcut faptul că ei promovează netestarea pe animale, cosmeticele vegane şi făcute în UK.

 

HAUL CASSIOPEA.RO

Vă invit întâi să urmăriţi ce fel de produse se găsesc în magazin, de la rujuri la bureţi de machiaj. În coletul meu sunt doar o parte din ceea ce se poate cumpăra, găsiţi pe site mult mai multe.

 

PĂRERI CASSIOPEA.RO

 

Coletul a ajuns repede, nu au fost probleme cu transportul. Cutia are un citat pe ea, detaliu pe care l-am considerat frumos. De asemenea, am simţit miros de parfum, deschiderea ei devenind plăcută de la început. Produsele au fost toate sigilate, acesta este un aspect care nu este obligatoriu pentru toate brandurile, dar este un lucru benefic pentru garantarea igienei. Cum se poate vedea din video, nu m-am putut abţine să nu deschid câteva înainte de a filma acest haul.

cassiopea ro recenzie

 

 

Din ce am testat, produsele sunt mulţumitoare pentru preţul lor. Raportul dintre calitate şi cost este foarte bun. Preţul nu este unul de lux iar produsele nici nu au pretenţia să se ridice la standardele high-end. Ele nu sunt de proastă calitate, din contră, pot fi utilizate pentru un machiaj reuşit şi chiar le folosesc în trusa mea. Asta înseamnă că pentru costul mai redus, sunt anumite mici imperfecţiuni. De exemplu, creionul de ochi are nuanţe intense, însă partea neagră este mai dificil de aplicat. Buretele de machiaj distribuie uniform fondul de ten, dar nu rezistă la fel de mult ca alte branduri de lux. Produsele sunt accesibile ca preţ şi sunt o variantă de buget potrivită pentru mărirea colecţiei de makeup, pentru încercarea unor trenduri sau pentru cadouri persoanelor care sprijină netestarea pe animale.

 

cassiopea ro pareri

 

 

Cassiopea.ro poate fi găsit şi pe Facebook şi Instagram.

 

haul cassiopea ro

 

 

TU CE PĂRERE AI? ÎȚI AȘTEPT COMENTARIILE CU DRAG

Hai şi pe Facebook ♡ Instagram ♡ Twitter ♡ Subscribe

Text & Video ⒸThe Daily Fashion Inspiration

 

READ NEXT:
11 comments
Reply

Idei foarte bune pentru un cadou sotiei mele.

Reply

Foarte bine! Iubesc produsele care nu sunt testate pe animale, mai multe firme ar trebui sa le urmeze exemplul. Spor la cat mai multe articole asa ;*

Reply

Mulţumesc mult! Xoxo

Reply

Minunate! Imi plac preturile.

Reply

Mă bucur! Mulţumesc.

Reply

Cum ti se par pensulele lor?

Reply

Sunt bune, nu exceptionale dar nici de proastă calitate. Ca preţ, se merită.

Reply

Imi place ca nu sunt testate pe animale. Caut mereu astfel de produse, multumesc pentru pont. O zi frumoasa

Reply

Cu drag!

Reply

Foarte interesante produsele, pozele sunt superbe! O sa fac si eu o comanda.

Reply

Mulţumesc frumos!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.